Egy pókerverseny vállalkozóknak, ahol mindenképpen profittal távoznak a résztvevők

A Minner szervezésében 2017. május 16-án megrendezésre kerülő kapcsolatépítő vállalkozói pókerversenyen nemcsak a játéké, pókerezésé lesz a főszerep, hanem a kapcsolatépítésé is. Egy olyan rendezvény lesz vállalkozóknak, aminek köszönhetően mindenképpen profittal távoznak az eseményről, mivel kapcsolati hálójuk már elkezd növekedni.

Nézzük is a részleteket:

Pókerverseny részletei:
Játék típusa: NL Texas holdem (1 re-entry)
Nevezési díj 10 000 forint buyin
Zsetonszám: 30 000 induló zseton (ez még módosulhat)
1 re-entry: amennyiben kiesel, lehetőség van visszaszállni a versenybe, (rebuy-hoz hasonló, ha kiesel, újra visszaszállhatsz, másik asztalhoz kerülsz. 10 000 forint a re-entry díja.)
Max létszám 100 fő – várható létszám 50-70 fő.

Kapcsolatépítés részletei:
Az egész eseményen való részvétel további díja 7500 Ft
,  mely tartalmazza a vacsorát és a kapcsolatépítés lehetőségét.
A 16:00 -kor kezdődő pókerezés közben már elkezdődhet a kapcsolatépítés (elvégre vállalkozók jönnek 90%-ban, ezért is van a 7500 Ft-os díj, hogy újabb szűrőt beleépítsünk). 18:00 -kor van az első hosszabb szünet. Ekkor vacsora következik, és 19:00-kor folytatjuk tovább a játékot. Közben irányított kapcsolatépítés is lesz.

A program:
Időpont:
2017. május 16. 15:30
Helyszín: Lurdy Póker Center (Los Angeles terem) – Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097
15:30 – Becsekkolás, nevezés a versenyre (az időben érkezőknek welcome drink)
16:00 – Elkezdődik a pókerverseny
18:00 – Az első szünet. Vacsora + kapcsolatépítés (hogy biztosan tőkével távozz, kapcsolati tőkével)
19:00 – Folytatódik a verseny (amennyiben igény van rá, el tudjuk tolni ezt az időt, ha belemerülnénk a kapcsolatépítésbe)
19:00 után a kiesőknek külön cashgame asztalt tud biztosítani a Lurdy Póker Center a termen belül, így zártkörűen tudják folytatni a további pókerezést.

Tehát a rendezvényen való részvétel:
Pókernevezési díj: 10 000 forint (ezt csak a helyszínen tudod fizetni a becsekkolásnál).
Vacsora + programrészvételi díj (előre kell fizetni, helyfoglalás miatt): 7 500 Ft – Kattints ide, és foglald le a helyed. Bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni a 7500 forintos részvételi díjat!

Így tudsz részt venni a Vállalkozói Pókerversenyen:
Töltsd ki az alábbi űrlapot az előregisztrációhoz. Ezután 24 órán belül kapsz egy díjbekérőt a 7500 forintos részvételi díjról, amit minél előbb rendezz, hogy fenn tudjuk tartani a helyet számodra.

Kattints ide, és foglald le a helyed. Bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni a 7500 forintos részvételi díjat!

Szükséged lesz névjegykártyára is, ha szeretnél még jobb benyomást kelteni kapcsolatépítés közben. A Minner partnere a Névjegykirály.hu, készíttesd el náluk a névjegykártyád! Kattints ide! 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!