Ezeket a funkciókat keresd ma a legjobb online pénztárgépekben. Bérelni is tudod!

2020 egy nem mindennapi év, talán a rendszerváltás óta nem éltünk át ilyen változó gazdasági helyzetet. Idén már nem kérdés, hogy egy vállalkozás, ahol csak tud, digitalizál. Ezt mindenki a saját bőrén érezhette, sokaknak a túléléshez is kellett. És jöttek természetesen a pozitív tapasztalatok, amiről már régóta beszélnek a szakemberek. A digitális megoldások, automatizmusok segítik a vállalkozó munkáját, csökkentik a hibalehetőségeket, adminisztrációt, gyorsítja a kiszolgálást, sőt pénzt takarít meg. Az időről nem is beszélve, ami egy vállalkozó, vállalkozás életében a legértékesebb dolog. És itt most a helyi vállalkozókra, üzletekre, szolgáltatókra gondolunk elsősorban, hiszen ez az online pénztárgépekről szóló cikk nekik szól.

Online pénztárgép funkciók, amik berepítik a vállalkozásod a digitális világba és pénzt hoznak neked

Természetesen nem a NAV összekötést fogjuk most kiemelni, hiszen az már régóta velünk van. Hogy képzelnél el ma egy kereskedői rendszert? Megjelenik előtted egy számítógép, bonyolult szoftver… Igaz? Na, ezt már rég túl szárnyalta a technológia. És akik ezt elhozták nekünk, az országos szervíz, és partner hálózattal rendelkező CMO.

Kereskedői rendszer az online pénztárgépben.

Amikor beszéltem a céggel, azonnal az jutott eszembe, hogy a CMO felhő megoldásaival egy kereskedői műszerfalat hozunk létre.

Képzeld el a következőt!

 • Megnyitod a mobiltelefonodat és látod naprakészen a forgalmi adataidat, készleteket, az eladóid és értékesítőid teljesítményét. Az online pénztárgéped kapcsolatba kerül a CMO fiókoddal, és a CMO-Company felületen a vállalkozásod üzleti adatait látod, tudsz módosítani a cikkadatoktól a partneradatokig sok mindent.
 • Távolról is hozzáférsz valós időben a pénztárgéppel kapcsolatos forgalmi adatokhoz.
 • A zárás információkra nem kell várnia a könyvelődnek, nem keveredik el, azt egyből elektronikus formában tudod küldeni számára. Időt spórolsz és sok bosszúságtól kíméled meg magad.
 • Mobilon és számítógépen (böngészőből) is hozzáférsz a saját fiókodhoz
 • A cikkadataidat a CMO felhőjéből, a fiókodból (CMO-Company) tudod módosítani. Például árváltoztatás.

Vásárlás helyett bérlés!

A CMO online pénztárgép ezt nyújtja neked a bérleti díjért cserébe:

 • Örök garanciát a pénztárgépre
 • CMO országos szerviz-, és partnerhálózatot
 • Ingyenes számlázó mobilapplikációt
 • Díjmentes online számlázó programot
 • Nyugtákhoz, és napi zárások elektronikus elérését
 • Cikkelemes készletgazdálkodást
 • Automatikus NAV adatszinkron a CMO online számlázó programmal. Ingyenesen használni tudod a CMO számlázórendszerét. Ez azért szükséges, mert 2020. 07. 01-től a belföldi adóalanyok számára kiállított számla adatait a NAV Online Számla rendszerébe be kell küldeni, a CMO számlázórendszerén keresztül ez teljesül. A magánszemélyeknek kiállított számlát 2021.01.01 -től ugyancsak kötelező lesz beküldeni a NAV rendszerébe. A CMO előfizetésedhez ez természetesen ingyenesen jár úgy, hogy mindig naprakészen megfelelhetsz a hatályos jogszabályoknak.

+ ajánlott már most is foglalkoznod vele: érintésmentes fizetés

2021. 01. 01-től az online kasszát használó kereskedőknek kötelező elektronikus fizetési megoldást biztosítaniuk a vásárlók számára. A CMO által támogatott bankkártya-leolvasó segítségével ezt meg tudod oldani. Természetesen kapcsolatot létesít a CMO online pénztárgéppel. A CMO felkészül a nagy rohamra, ami egészen biztosan decemberben lesz. A CMO partnereknél sorban állás nélkül, zökkenőmentesen tudsz hozzájutni mind asztali, mind pedig mobil terminálhoz.

A CMO szeretné megkönnyíteni a helyi vállalkozók életét, ezért egy olyan applikációt vezet be a hazai piacra, aminek köszönhetően az üzlettulajdonosok teljesíteni tudják a bankkártya elfogadás, digitális fizetési kötelezettségét. Olcsóbb is, és gyors megoldást jelent ez a vállalkozóknak.

Kattints ide és nézd meg a további részleteket a CMO online pénztárgépekkel kapcsolatban, és keresd meg a legközelebbi CMO partnert!

Fotó: Robert Bye / Unsplash

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek