Ezeket a funkciókat keresd ma a legjobb online pénztárgépekben. Bérelni is tudod!

Dátum

Megosztás

2020 egy nem mindennapi év, talán a rendszerváltás óta nem éltünk át ilyen változó gazdasági helyzetet. Idén már nem kérdés, hogy egy vállalkozás, ahol csak tud, digitalizál. Ezt mindenki a saját bőrén érezhette, sokaknak a túléléshez is kellett. És jöttek természetesen a pozitív tapasztalatok, amiről már régóta beszélnek a szakemberek. A digitális megoldások, automatizmusok segítik a vállalkozó munkáját, csökkentik a hibalehetőségeket, adminisztrációt, gyorsítja a kiszolgálást, sőt pénzt takarít meg. Az időről nem is beszélve, ami egy vállalkozó, vállalkozás életében a legértékesebb dolog. És itt most a helyi vállalkozókra, üzletekre, szolgáltatókra gondolunk elsősorban, hiszen ez az online pénztárgépekről szóló cikk nekik szól.

Online pénztárgép funkciók, amik berepítik a vállalkozásod a digitális világba és pénzt hoznak neked

Természetesen nem a NAV összekötést fogjuk most kiemelni, hiszen az már régóta velünk van. Hogy képzelnél el ma egy kereskedői rendszert? Megjelenik előtted egy számítógép, bonyolult szoftver… Igaz? Na, ezt már rég túl szárnyalta a technológia. És akik ezt elhozták nekünk, az országos szervíz, és partner hálózattal rendelkező CMO.

Kereskedői rendszer az online pénztárgépben.

Amikor beszéltem a céggel, azonnal az jutott eszembe, hogy a CMO felhő megoldásaival egy kereskedői műszerfalat hozunk létre.

Képzeld el a következőt!

 • Megnyitod a mobiltelefonodat és látod naprakészen a forgalmi adataidat, készleteket, az eladóid és értékesítőid teljesítményét. Az online pénztárgéped kapcsolatba kerül a CMO fiókoddal, és a CMO-Company felületen a vállalkozásod üzleti adatait látod, tudsz módosítani a cikkadatoktól a partneradatokig sok mindent.
 • Távolról is hozzáférsz valós időben a pénztárgéppel kapcsolatos forgalmi adatokhoz.
 • A zárás információkra nem kell várnia a könyvelődnek, nem keveredik el, azt egyből elektronikus formában tudod küldeni számára. Időt spórolsz és sok bosszúságtól kíméled meg magad.
 • Mobilon és számítógépen (böngészőből) is hozzáférsz a saját fiókodhoz
 • A cikkadataidat a CMO felhőjéből, a fiókodból (CMO-Company) tudod módosítani. Például árváltoztatás.

Vásárlás helyett bérlés!

A CMO online pénztárgép ezt nyújtja neked a bérleti díjért cserébe:

 • Örök garanciát a pénztárgépre
 • CMO országos szerviz-, és partnerhálózatot
 • Ingyenes számlázó mobilapplikációt
 • Díjmentes online számlázó programot
 • Nyugtákhoz, és napi zárások elektronikus elérését
 • Cikkelemes készletgazdálkodást
 • Automatikus NAV adatszinkron a CMO online számlázó programmal. Ingyenesen használni tudod a CMO számlázórendszerét. Ez azért szükséges, mert 2020. 07. 01-től a belföldi adóalanyok számára kiállított számla adatait a NAV Online Számla rendszerébe be kell küldeni, a CMO számlázórendszerén keresztül ez teljesül. A magánszemélyeknek kiállított számlát 2021.01.01 -től ugyancsak kötelező lesz beküldeni a NAV rendszerébe. A CMO előfizetésedhez ez természetesen ingyenesen jár úgy, hogy mindig naprakészen megfelelhetsz a hatályos jogszabályoknak.

+ ajánlott már most is foglalkoznod vele: érintésmentes fizetés

2021. 01. 01-től az online kasszát használó kereskedőknek kötelező elektronikus fizetési megoldást biztosítaniuk a vásárlók számára. A CMO által támogatott bankkártya-leolvasó segítségével ezt meg tudod oldani. Természetesen kapcsolatot létesít a CMO online pénztárgéppel. A CMO felkészül a nagy rohamra, ami egészen biztosan decemberben lesz. A CMO partnereknél sorban állás nélkül, zökkenőmentesen tudsz hozzájutni mind asztali, mind pedig mobil terminálhoz.

A CMO szeretné megkönnyíteni a helyi vállalkozók életét, ezért egy olyan applikációt vezet be a hazai piacra, aminek köszönhetően az üzlettulajdonosok teljesíteni tudják a bankkártya elfogadás, digitális fizetési kötelezettségét. Olcsóbb is, és gyors megoldást jelent ez a vállalkozóknak.

Kattints ide és nézd meg a további részleteket a CMO online pénztárgépekkel kapcsolatban, és keresd meg a legközelebbi CMO partnert!

Fotó: Robert Bye / Unsplash

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!