Hölgyeim és Uraim! A Minner startup rovata egy támogatóval bővült. Miatta lesztek még sikeresebbek!

A címet folytatom, szóval és még olcsóbban is tudtok parkolni, vagy pénzt is kereshettek! Egyenesen Észtországból támogatják a Minner startup rovatát, hogy még több sikeres startupperben indítsam el a löketet, motivációt. Így tehát még több emberhez eljutnak a cikkjeim, és még nem is fog zavarni titeket. A közösségi parkolással foglalkozó Barking fogja támogatni a startup ötleteket és az elkövetkező hónapokban megjelenő startup cikkeket.

A Barking pár hónapja kezdte meghódítani a magyar piacot. A felhasználók (applikációt használók) olcsón (biztonságosan) tudnak parkolni, a parkoló tulajdonosok pedig extra bevételhez jutnak. És valóban, az appot használva olyan parkolókra is rátaláltam, amire egyébként nem. Mindent látok: ár, hogyan tudom megközelíteni… a többiről majd később.

Töltsd le az applikációt! Nézd meg a részleteket a webodalukon!

A startup ötletek alján már láthatóak is, mint támogatók!
Startup ötlet: 1. Affiliate rendszer üzemeltetése – cégek és weboldal/blog tulajdonosok összekapcsolása
Startup ötlet: 2. Oktató mobilapplikáció gyerekeknek
Startup ötlet: 3. Referencia kell – portál
Startup ötlet: 4. Instagram képből bevétel – instastock

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!