Így érd el, hogy beszéljenek a rendezvényedről a résztvevők

A rendezvényszervezés egy nagyon komplex dolog. Számos tényező befolyásolja a sikerességét, viszont ha valami nagyon jól sikerül, akkor arról mindenkinek tudnia kell a közösségi médiában is. Persze ez nem olyan egyszerű. Attól, ha valaki éppen ott van az eseményen, még nem biztos, hogy posztol is róla. Hogyan érheted el, hogy terjedjen a rendezvényed sikere? Hoztunk pár tippet erre:

A cikket vendégszerző írta, Lengyel Nóra a Selfiemania-tól. Új szintre emeli a selfiet a varázstükrével. 

1. Bérelj hostesseket!
Minden jó rendezvényen vannak dekoratív hölgyek és sármos férfiak, akik segítőkészen osztogatják a szórólapokat, levezénylik a játékokat, vagy kedvesen navigálják a résztvevőket. Ennek hatalmas márkaépítő ereje van, hiszen már ezzel is jó pontot tudsz szerezni az embereknél. Mindenki szereti a jó kiszolgálást. Ám a hostessek nem csak erre jók. Megkérheted őket, hogy készítsenek a résztvevőkkel képeket, amiket folyamatosan posztolhatsz a közösségi felületeiden.

2. Dokumentáld az eseményt profi fotóssal!
A jó tartalom eladja a vállalkozást. A profi tartalomgyártás pedig a fotós feladata. Ő tudja megörökíteni azt a hangulatot, ami jellemezte a rendezvényed. Hívj egy fotóst, aki dokumentálja az eseményed, és utána oszd meg a közösségi felületeken.

3. Készíts játékot!
Ahhoz, hogy mindenki posztoljon, szervezz egy játékot azoknak, akik becsekkoltak a Facebookon, vagy posztoltak az Instagramra. Ajánlj fel kisebb értékű nyereményt és bonyolítsd le a játékot a rendezvény után.

Ezek a tippek hasznosak lehetnek, viszont az összesre szükséged lesz, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a rendezvényedből. Ez így együtt elég költséges és nagyon sok szervezést igényel, ezért most megmutatjuk, mi hogyan is csináljuk.

A Selfimania.hu csapata a fent említett szolgáltatásokat teljeskörűen biztosítani tudja stílusos, de mégis játékos módon. A Varázstükör nem más, mint a rendezvények fő show eleme. Látványos, és marketing szempontból is nagyon hasznos. Komplex szolgáltatást vehetsz igénybe, a szállítástól kezdve a lebonyolításon át az utómunkáig mindent a Selfimania biztosít Neked.

Miért jó marketingeszköz?

A Varázstükörrel a résztvevők szórakozva készíthetnek Neked minőségi tartalmat, hiszen egy profi fényképezőgép végzi a képalkotást. Nincs más dolguk, mint a tükör elé állni, és követni a gép utasításait. A rendezvényedre hostesseket kaphatsz, akik – a megrendelt időkereten belül- végig segítenek a résztvevőknek a gép használatában, így garantáltan mindenki elkészítheti a legjobb fotókat, sőt az eseményhez illeszkedő kiegészítők felhasználásban is segítenek. Ha elkészült a kép, akkor akár alá is írhatják, és azonnal posztolhatják a saját Facebook oldalukra.

Tegyük fel, hogy van 100 fő a rendezvényeden. Ebből a 100 főből 50 használja a Varázstükröt, és azonnal posztol a Facebook profiljára. Ezzel elviszi a hírét az eseménynek, és aki esetleg nem vett részt rajta, biztosan irigykedve fogja like-olni ezeket a posztokat. A Varázstükör képes azonnal Polaroid képeket nyomtatni, a Te saját, egyedi céges grafikáddal együtt, mindezt korlátlan mennyiségben. Tehát hogyha van logód, szlogened, vagy komplett céges arculatod, az felkerülhet a képekre, és a tükör grafikájára is.

Ha mindenki kiválasztotta a megfelelő képet, lehetőség van egy mini piackutatásra is: egyedi kérdőívet tölthetnek ki a résztvevők, és az érintőképernyő segítségével a válaszadás is gyerekjáték. Az eredményt pedig a rendezvény után megkaphatod kiértékelve.

Tehát egy teljeskörű marketingeszközt kapsz, teljes személyzettel. A tükör valóban egy embernagyságú tükör, ami akkor is szépen mutat, amikor éppen nem használja senki, így egy interaktív, érintés vezérelt, show elemet kapsz, amit a résztvevők imádni fognak.

Bővebb információért keress meg minket. selfimania.hu

Kapcsolódó cikk: Selfiemania – Legyen a rendezvényed örök emlék

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!