Itt egyszerűen el tudod készíteni a névjegykártyád grafikáját – Online névjegykártya szerkesztő

Bevallom, nekem a dizájn érzékem a nulla felé konvergál. Egyszerűen a grafikákhoz nincs érzékem, így legtöbbször az olyan megoldásokat kedvelem, amik valamilyen sablonból indulnak ki. Onnan már könnyű kreatívnak lenni. Egy vállalkozónak, vagy leendő vállalkozónak érdemes névjegykártyát használnia a találkozókon, eseményeken. De erről még későbbi cikkekben olvashatsz, miért fontos a névjegykártya. Most nézzük a szerkesztőt.

A Névjegykirály.hu online névjegyszerkesztőjét mutatom most be röviden:
Az első, ami megfogott benne, hogy folyamatosan menti a munkát, és ha bezárom az ablakot, és újra megnyitom valamelyik nap, akkor ugyanonnan folytatni tudom.

1. Sablonok: Külön tudod szerkeszteni az előlapot, és a hátlapot. Első dolgunk természetesen a dizájn kiválasztása. Ehhez segítségünkre van rengeteg sablon. Ezeket látjuk a szerkesztő bal (előlaphoz tartozó dizájnok) és jobb oldalán (hátlaphoz tartozó sablonok).

screenshot-2017-01-20 (1)

2. Szövegek elhelyezése
Értelemszerűen a szöveg elemekre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ezt könnyen meg tudjuk oldani, méghozzá csak rá kell húznunk az “új szövegmező hozzádasa” részt középről a kívánt területre, amit utána is módosítani, helyezni tudunk. (tudod módosítani a  betűstílust, színt, méretet…)

screenshot-2017-01-20 (2)

3. Miután kikreatívkodtuk magunkat, meg is tudjuk rendelni a valós névjegykártyánkat. Ha pedig nem grafikusra van szükségünk, akkor a névjegykirály.hu segít benne. Az alábbi névjegyen is látszik, tényleg nem valami jó a dizájn érzékem :).
A hátlapon az alábbi idézet áll: „Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.” Henry Ford
screenshot-2017-01-20 (4)

Szerkeszd meg te is a névjegykártyád! Kattints ide! 

A cikk megjelenését a Névjegykirály.hu támogatja. Készíttesd el náluk legújabb névjegykártyádat! Kattints ide!

Ehhez kapcsolódó tartalom:
Mit írjak a névjegykártyára?

 

Fotó: Stephan Ridgway/Flickr

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!