Itt egyszerűen el tudod készíteni a névjegykártyád grafikáját – Online névjegykártya szerkesztő

Dátum

Megosztás

Bevallom, nekem a dizájn érzékem a nulla felé konvergál. Egyszerűen a grafikákhoz nincs érzékem, így legtöbbször az olyan megoldásokat kedvelem, amik valamilyen sablonból indulnak ki. Onnan már könnyű kreatívnak lenni. Egy vállalkozónak, vagy leendő vállalkozónak érdemes névjegykártyát használnia a találkozókon, eseményeken. De erről még későbbi cikkekben olvashatsz, miért fontos a névjegykártya. Most nézzük a szerkesztőt.

A Névjegykirály.hu online névjegyszerkesztőjét mutatom most be röviden:
Az első, ami megfogott benne, hogy folyamatosan menti a munkát, és ha bezárom az ablakot, és újra megnyitom valamelyik nap, akkor ugyanonnan folytatni tudom.

1. Sablonok: Külön tudod szerkeszteni az előlapot, és a hátlapot. Első dolgunk természetesen a dizájn kiválasztása. Ehhez segítségünkre van rengeteg sablon. Ezeket látjuk a szerkesztő bal (előlaphoz tartozó dizájnok) és jobb oldalán (hátlaphoz tartozó sablonok).

screenshot-2017-01-20 (1)

2. Szövegek elhelyezése
Értelemszerűen a szöveg elemekre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ezt könnyen meg tudjuk oldani, méghozzá csak rá kell húznunk az „új szövegmező hozzádasa” részt középről a kívánt területre, amit utána is módosítani, helyezni tudunk. (tudod módosítani a  betűstílust, színt, méretet…)

screenshot-2017-01-20 (2)

3. Miután kikreatívkodtuk magunkat, meg is tudjuk rendelni a valós névjegykártyánkat. Ha pedig nem grafikusra van szükségünk, akkor a névjegykirály.hu segít benne. Az alábbi névjegyen is látszik, tényleg nem valami jó a dizájn érzékem :).
A hátlapon az alábbi idézet áll: „Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.” Henry Ford
screenshot-2017-01-20 (4)

Szerkeszd meg te is a névjegykártyád! Kattints ide! 

A cikk megjelenését a Névjegykirály.hu támogatja. Készíttesd el náluk legújabb névjegykártyádat! Kattints ide!

Ehhez kapcsolódó tartalom:
Mit írjak a névjegykártyára?

 

Fotó: Stephan Ridgway/Flickr

 

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!