Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval

Ha valami igazán egyedit, eredetit akarsz karácsonyra akkor pont kapóra jön neked is a 3D nyomtatás.
Ajándékötletekből már az interneten is válogathatsz, például a thingiverse.com oldalon olyan 3D modelleket találsz amiket hozzánk behozva (vagy a linket elküldve) máris ki tudunk neked nyomtatni.

Azért mégis segítünk neked elképzelni mi mindent lehet kinyomtatni. Akár a teljes ajándékot is elkészíttetheted 3D nyomtatással, nemcsak karácsonyhoz köthető figurákat, hanem bármilyen tárgyat is ezzel a módszerrel.  (a tárgy a kívánt anyagból és színből lesz kinyomatva, tehát a 3D modellen lévő szín nem mérvadó):
1. Ha szereti valaki a sakkot, akkor ilyen egyedi sakkfigurának biztosan örülne. Ez egy Superman sakk figura:
superman_sakkfigura

2. Karácsonyi dísz – (ide kattintva eléred a 3D sablont)

karacsonyidisz

 

3. Mikulás 3D-s figura – (ide kattintva eléred a 3D sablont)
santa_claus

4. Dizájnos eszpresszó kávéscsésze – (ide kattintva eléred a 3D sablont)

csesze3d

5. Méhkaptár mintájú csavar – és szegtartó (ide kattintva eléred a 3D sablont):
mehkaptar3d
6. Ez a T-Rex koponya is jó ajándék lehet, a 3D modell kidolgozottsága tökéletes, így nem csalódhat benne aki megkapja.(ide kattintva eléred a 3D sablont)
trexkoponya

Ha pedig már megvan a modell, az első, hazai fejlesztésű és teljes körű hazai támogatást élvező Operor i4 nyomtatót illetve a hozzávaló kellékeket most tőlünk kényelmesen otthonról az internetről, vagy akár személyesen is beszerezheted, ha ellátogatsz a Gadget Bar nevű demo kávézónkba. Itt nem csak a segítségünket kérheted pár falat ízletes tapas és csésze finom Segafredo kávé mellett, de bérnyomtatás szolgáltatunkat igénybe véve akár ki is nyomtattathatod az elképzelésedet! Ne várj holnapig, gyere még ma!