Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval

Ha valami igazán egyedit, eredetit akarsz karácsonyra akkor pont kapóra jön neked is a 3D nyomtatás.
Ajándékötletekből már az interneten is válogathatsz, például a thingiverse.com oldalon olyan 3D modelleket találsz amiket hozzánk behozva (vagy a linket elküldve) máris ki tudunk neked nyomtatni.

Azért mégis segítünk neked elképzelni mi mindent lehet kinyomtatni. Akár a teljes ajándékot is elkészíttetheted 3D nyomtatással, nemcsak karácsonyhoz köthető figurákat, hanem bármilyen tárgyat is ezzel a módszerrel.  (a tárgy a kívánt anyagból és színből lesz kinyomatva, tehát a 3D modellen lévő szín nem mérvadó):
1. Ha szereti valaki a sakkot, akkor ilyen egyedi sakkfigurának biztosan örülne. Ez egy Superman sakk figura:
superman_sakkfigura

2. Karácsonyi dísz – (ide kattintva eléred a 3D sablont)

karacsonyidisz

 

3. Mikulás 3D-s figura – (ide kattintva eléred a 3D sablont)
santa_claus

4. Dizájnos eszpresszó kávéscsésze – (ide kattintva eléred a 3D sablont)

csesze3d

5. Méhkaptár mintájú csavar – és szegtartó (ide kattintva eléred a 3D sablont):
mehkaptar3d
6. Ez a T-Rex koponya is jó ajándék lehet, a 3D modell kidolgozottsága tökéletes, így nem csalódhat benne aki megkapja.(ide kattintva eléred a 3D sablont)
trexkoponya

Ha pedig már megvan a modell, az első, hazai fejlesztésű és teljes körű hazai támogatást élvező Operor i4 nyomtatót illetve a hozzávaló kellékeket most tőlünk kényelmesen otthonról az internetről, vagy akár személyesen is beszerezheted, ha ellátogatsz a Gadget Bar nevű demo kávézónkba. Itt nem csak a segítségünket kérheted pár falat ízletes tapas és csésze finom Segafredo kávé mellett, de bérnyomtatás szolgáltatunkat igénybe véve akár ki is nyomtattathatod az elképzelésedet! Ne várj holnapig, gyere még ma!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)