szombat, január 16, 2021

Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval

Ha valami igazán egyedit, eredetit akarsz karácsonyra akkor pont kapóra jön neked is a 3D nyomtatás.
Ajándékötletekből már az interneten is válogathatsz, például a thingiverse.com oldalon olyan 3D modelleket találsz amiket hozzánk behozva (vagy a linket elküldve) máris ki tudunk neked nyomtatni.

Azért mégis segítünk neked elképzelni mi mindent lehet kinyomtatni. Akár a teljes ajándékot is elkészíttetheted 3D nyomtatással, nemcsak karácsonyhoz köthető figurákat, hanem bármilyen tárgyat is ezzel a módszerrel.  (a tárgy a kívánt anyagból és színből lesz kinyomatva, tehát a 3D modellen lévő szín nem mérvadó):
1. Ha szereti valaki a sakkot, akkor ilyen egyedi sakkfigurának biztosan örülne. Ez egy Superman sakk figura:
superman_sakkfigura

2. Karácsonyi dísz – (ide kattintva eléred a 3D sablont)

karacsonyidisz

 

3. Mikulás 3D-s figura – (ide kattintva eléred a 3D sablont)
santa_claus

4. Dizájnos eszpresszó kávéscsésze – (ide kattintva eléred a 3D sablont)

csesze3d

5. Méhkaptár mintájú csavar – és szegtartó (ide kattintva eléred a 3D sablont):
mehkaptar3d
6. Ez a T-Rex koponya is jó ajándék lehet, a 3D modell kidolgozottsága tökéletes, így nem csalódhat benne aki megkapja.(ide kattintva eléred a 3D sablont)
trexkoponya

Ha pedig már megvan a modell, az első, hazai fejlesztésű és teljes körű hazai támogatást élvező Operor i4 nyomtatót illetve a hozzávaló kellékeket most tőlünk kényelmesen otthonról az internetről, vagy akár személyesen is beszerezheted, ha ellátogatsz a Gadget Bar nevű demo kávézónkba. Itt nem csak a segítségünket kérheted pár falat ízletes tapas és csésze finom Segafredo kávé mellett, de bérnyomtatás szolgáltatunkat igénybe véve akár ki is nyomtattathatod az elképzelésedet! Ne várj holnapig, gyere még ma!

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek