Korlátlan számlakibocsátás, ráadásul ingyen? Ezt te is szeretni fogod!

Sokat köszönhet a vállalati szféra a Számlázz.hu -nak, mert végre a cégek nagy többsége elfogadja az e-számlát. Sajnos az utóbbi évek tapasztalata az, hogy főleg a nagyobb cégek voltak elutasítóak az elektronikus számlák befogadásával kapcsolatban. Mint aktív Számlázz.hu ügyfél döbbentem olvastam két információt, hírt a cég blogján. Kezdjük egy statisztikával.

„Tudtad, hogy a Számlázz.hu-val 54 000 vállalkozás havi szinten több mint félmillió e-számlát bocsát ki?”

Így már értem, hogy mostanában miért nem kaptam olyan emailt senkitől, hogy figyelj, ez a számla nekünk nem jó, mert e-számlát nem fogadunk el. Oké, ez megoldódott (vagyis a cégek többsége elfogadja). Szóval most már nem tarthat téged vissza semmi attól, hogy online számlázz és akár e-számlát állíts ki. Ha pedig spórolni szeretnél, akkor a Számlázz.hu új ajánlata tetszeni fog.

Képernyőfelvétel (741)

A képen a Számlázz.hu új díjcsomagjai és az e-számlák kibocsátásnak árai láthatóak. Egyértelműen látszik, hogy a #profi díjcsomagban a felhasználók végtelen kézzel kiállított e-számla kibocsátást kapnak teljesen ingyen. Én is éppen most váltok a #profi díjcsomagra, aminek még a könyvelőm is örülni fog, mert sokkal több adatot kap majd a számlákról.

Miért használj e-számlát?

Először is nézzük mi a különbség az e-számla és az online kiállított papír alapú számla között:

Online/szoftverrel kiállított számla: Papír alapú számlát telepített programmal, vagy online számlázó rendszerrel állíthatsz ki. Hiába történik elektronikusan az elkészítése, ki kell nyomtatni.
E-számla: Szintén elektronikus úton történik a kiállítása, de nem kell kinyomtatni. A számla hitelességét a számlakibocsátó tanúsítvánnyal biztosítja, illetve a számlákat időbélyeggel látják el. Mikor kiállítod a számlát, akkor a számlázód a tanúsítvánnyal hitelesíti és aláírja az elektronikus számlát, illetve egy minősített tanúsítványkibocsátó által üzemeltetett időszerverrel is kapcsolatba lép, hogy ellássa időbélyeggel.
A Számlázz.hu-nál választhatsz, hogy vásárolsz tanúsítványt, vagy megbízott számlakibocsátóként a Számlázz.hu-n keresztül állítod ki az e-számlád. A számlát e-mailben juttatod el a vásárlódnak (pdf formátumban).

Előnyök:

Még a bizalmat is erősíti az ügyfelekben, hogy bizony te is tartod a tempót a technológiai változások terén is. Másrészről, ahogy fent is láthattad, nagyon sokat spórolsz. Nemcsak a számla online kiállításával, hanem főleg az időmegtakarítással, sőt, még a postaköltségen is.

A cikk megjelenését a Számlázz.hu támogatja. Kattints ide, és állítsd ki a következő számlád a Számlázz.hu-val!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!