Korlátlan számlakibocsátás, ráadásul ingyen? Ezt te is szeretni fogod!

Sokat köszönhet a vállalati szféra a Számlázz.hu -nak, mert végre a cégek nagy többsége elfogadja az e-számlát. Sajnos az utóbbi évek tapasztalata az, hogy főleg a nagyobb cégek voltak elutasítóak az elektronikus számlák befogadásával kapcsolatban. Mint aktív Számlázz.hu ügyfél döbbentem olvastam két információt, hírt a cég blogján. Kezdjük egy statisztikával.

„Tudtad, hogy a Számlázz.hu-val 54 000 vállalkozás havi szinten több mint félmillió e-számlát bocsát ki?”

Így már értem, hogy mostanában miért nem kaptam olyan emailt senkitől, hogy figyelj, ez a számla nekünk nem jó, mert e-számlát nem fogadunk el. Oké, ez megoldódott (vagyis a cégek többsége elfogadja). Szóval most már nem tarthat téged vissza semmi attól, hogy online számlázz és akár e-számlát állíts ki. Ha pedig spórolni szeretnél, akkor a Számlázz.hu új ajánlata tetszeni fog.

Képernyőfelvétel (741)

A képen a Számlázz.hu új díjcsomagjai és az e-számlák kibocsátásnak árai láthatóak. Egyértelműen látszik, hogy a #profi díjcsomagban a felhasználók végtelen kézzel kiállított e-számla kibocsátást kapnak teljesen ingyen. Én is éppen most váltok a #profi díjcsomagra, aminek még a könyvelőm is örülni fog, mert sokkal több adatot kap majd a számlákról.

Miért használj e-számlát?

Először is nézzük mi a különbség az e-számla és az online kiállított papír alapú számla között:

Online/szoftverrel kiállított számla: Papír alapú számlát telepített programmal, vagy online számlázó rendszerrel állíthatsz ki. Hiába történik elektronikusan az elkészítése, ki kell nyomtatni.
E-számla: Szintén elektronikus úton történik a kiállítása, de nem kell kinyomtatni. A számla hitelességét a számlakibocsátó tanúsítvánnyal biztosítja, illetve a számlákat időbélyeggel látják el. Mikor kiállítod a számlát, akkor a számlázód a tanúsítvánnyal hitelesíti és aláírja az elektronikus számlát, illetve egy minősített tanúsítványkibocsátó által üzemeltetett időszerverrel is kapcsolatba lép, hogy ellássa időbélyeggel.
A Számlázz.hu-nál választhatsz, hogy vásárolsz tanúsítványt, vagy megbízott számlakibocsátóként a Számlázz.hu-n keresztül állítod ki az e-számlád. A számlát e-mailben juttatod el a vásárlódnak (pdf formátumban).

Előnyök:

Még a bizalmat is erősíti az ügyfelekben, hogy bizony te is tartod a tempót a technológiai változások terén is. Másrészről, ahogy fent is láthattad, nagyon sokat spórolsz. Nemcsak a számla online kiállításával, hanem főleg az időmegtakarítással, sőt, még a postaköltségen is.

A cikk megjelenését a Számlázz.hu támogatja. Kattints ide, és állítsd ki a következő számlád a Számlázz.hu-val!

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!