Medence, szauna, légkondi, ezt is megkaphatod az államtól

Sokan nem is tudják, mi mindenre lehet felhasználni a lakástakarékpénztári megtakarítást. Tudod mi az? Megtakarításodra az állam éves szinten 30%-os garantált állami támogatást ad, melyet lakás vásárlásra, bővítésre, felújításra, akár lakáshitel kiváltására is fordíthatod. Felmerülhet benned már a következő kérdés:“Konkrétan mire használhatom a lakástakarékot?” Kedvcsináló példákat hoztam. Olyanokat is találhatsz, amikre nem is gondolnál először. Nézzünk is néhány érdekeset, majd olvasd tovább a cikket!

1. Medence

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Pezsgőfürdő

con_1

3. Szauna

con_3

4. Légkondicionáló

legkondi

A 30%, az 30%, így nem szabad kihagynunk azt a lehetőséget, hogy az állam így ad “ingyen” pénzt. Felújítani való mindig van az otthonunkban, és ha nincs, akkor sem vész el a lakástakarékban gyűjtött pénz.

Régóta működnek, sokan éltek már a lakástakarékpénztár által nyújtott lehetőségekkel. Az embernek az egyik legnagyobb kiadása a lakásvásárlás. Ideje belegondolni abba is, hogy aki lakástakarékpénztárral rendelkezik, ő a tőkegyarapodás mellett még jobb hitelkonstrukciót is kaphat.

5 érv a lakástakarékpénztár mellett

Megkérdeztem a Duna House -t a lakástakarékpénztár előnyeiről. Az ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjeként, elkötelezetten hisznek a lakástakarékban rejlő végtelen lehetőségekben.
Lássuk is, mit mondtak:

1. Rugalmas megtakarítási forma – futamidő és az összeg is változtatható
A havonta maximum 20 ezer forintos megtakarítási összeg és a hozzá kapcsolódó megtakarítási időszak egyaránt rugalmasan módosítható. 
2. Megszüntethető, szüneteltethető akár 1 évig
Anyagi nehézség esetén segíthet a megtakarítási összeg csökkentés, szüneteltetés, vagy végső esetben meg is szüntethetjük lakástakarékunkat.  
3, Biztonságos, régóta jól működő modell, MNB által felügyelt
A betéteseket védi az Országos Betétbiztosítási Alap. Ezt tovább erősíti az a tény, hogy előnyös mind az államnak, mind a Lakástakarékoknak és persze a megtakarítóknak is.
4. Kedvezményes hitelhez juthat, könnyebb a hitelfelvétel
A bankok is szeretik a lakástakarékpénztárral rendelkező ügyfeleket, ők akár kedvezményes hitelt is kaphatnak, és persze a hitelfelvételi eljárás is egyszerűsödik.
5. Átruházható családon belül
Sokan nem tudják, de családon belül átruházható. Így nem veszhet kárba egy forint sem, ezt is érdemes figyelembe venni. 

+1. Van még, ami érdekelhet téged, például hogy tudsz felvenni akár kamatmentes hitelt lakástakarék segítségével. Érdekel? Kérj visszahívást a Duna House szakértőitől! Kattints ide!

Mire használhatjuk?:

– Felújítás, átalakítás, bővítés, stb.
– Telekvásárlás, lakás-, házvásárlás, építés, csere új és használt ingatlanra.
– Meglévő lakáshitelek kiváltása, előtörlesztése, végtörlesztés.
– Lakásbérleti jogok kiváltása

Minden életszakaszban megvan az emberek lakáscélja, amelyre a lakástakarékkal spórolhatnak, ezáltal könnyebb lesz házat venni, átalakítani, később segíthetünk gyerekeiknek, unokáinknak is.

Ha már a lakásfelújításnál, lakás témánál tartunk. Tudtad, hogy a Duna House-nál egy kézben tarthatod a lakásügyeid intézését? Segítenek lakástakarékpénztárban, hitelben, biztosításban.

A cikk megjelenését a Duna House támogatja.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!