Mennyibe kerül egy névjegykártya? Mire számíthatok?

A névjegykártya létjogosultságát már nem is kell magyaráznom. Ez is a branded egy megjelenése, így érdemes minél hamarabb a minőség felé menned. Egy vállalkozó átlagban egy évben  70-100 db névjegykártyát ad át leendő partnereinek, így kiszámolhatod, hogy nagyon is megéri minőségibb névjegyet rendelni. A “Mit írjak a névjegykártyára?” kérdéssel azonos időpontban fontos tudnod azt is, hogy milyen papírból, milyen eljárással készüljön a névjegyed. Ebben segít a következő infografika, ahol láthatod az árakat is (ez is támpontot ad).

Névjegykártya-árak 100 darabra vetítve a Névjegykirály.hu-nál:

minnernek_javitott_infografika_2

 

Figyelem! 20% kedvezmény minden Minner olvasónak a Névjegykirálynál a névjegyeid árából (Budapesten kívül is szállítanak ki)! Kattints ide, és írd be a “Hol hallottál rólunk” részbe, hogy a Minner! 

Az ábrán is látható névjegykártya-szerkesztőről itt tudhatsz meg többet: Itt egyszerűen el tudod készíteni a névjegykártyád grafikáját – Online névjegykártya szerkesztő

A cikk megjelenését a Névjegykirály.hu támogatja. Készíttesd el náluk legújabb névjegykártyádat! Kattints ide!

nevjegykiraly_promo_02

 

Kiemelt kép: Thomas Lowe/Flicrk

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!