KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalomMinden másodperc számít. Így tudsz még hatékonyabban tőzsdézni a grafikonról, chartról

Minden másodperc számít. Így tudsz még hatékonyabban tőzsdézni a grafikonról, chartról

-

A MetaTrader tőzsdei szoftver alapfunkcióhoz az Admiral Markets kiegészítő bővítményeket fejlesztett, hogy így könnyítse meg a tőzsdézőknek, kereskedőknek a szoftver használatát. Manapság már egy-egy másodperc is sokat számít az aktív kereskedőknél, és egy olyan megoldás, aminek köszönhetően már el lehet helyezni grafikonon, módosítani lehet pozíciókat, valóban segíti a kereskedést, a gyors reagálást.

Egyszerű, könnyen használható, és csak egyetlen plusz másodpercbe kerül használni. Ráadásul semmibe nem kerül, hogy pénzt spórolj, és drasztikusan növeld az esélyét annak, hogy sikeres legyél.

Ez az eszköz az aktív kereskedőknek lett kitalálva, akik mindig keresik az okos, haladó megbízási funkciókat és kereskedési eszközöket. Nézzük meg közelebbről az okos vonalakat (Smart lines) a MetaTrader Supreme Edition-ben, amely az MT4 és az MT5 kiegészítő bővítménye, valamint a Spread Visszatérítést – az Admiral Markets legújabb promócióját.

prtscren27

Kereskedés a chartról

A chartról történő közvetlen kereskedés elérhető a MetaTrader 4 és MetaTrader 5 Supreme Edition verziójában. Használhatsz vízszintes vonalakat a stop-loss és take-profit szintekhez. Amennyiben szerkeszteni, módosítani szeretnéd őket, kattints a vonalakra, mozdítsd a kívánt szintre, és változtasd meg a nyitott megbízást.

Sajnos a piaci trendek nem egyszerűek. Az emelkedő és csökkenő trend általában leginkább egy átlós mozgáshoz hasonlít, amelyhez a kereskedők trendvonalakat és csatornákat rajzolnak.

Mi lenne, ha használhatnánk ezt az átlós vonalat a függőben lévő megbízások elhelyezéséhez (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop és a megbízások zárásához (Stop Loss és Take Profit)?

Itt jönnek a képbe az okos vonalak!

2

Forrás: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

Az okos vonalak olyan eszközök, amelyek segítségével átlós vonalakat rajzolhatsz a chartokra az MT4 és MT5-ben. A meredeksége teljes mértékben rajtad múlik.

Az igazi okosság benne az, hogy az okos vonalakat könnyedén kezelheted és aktiválhatod egy aktív megbízáson (a vonal behúzásával).

Az Admiral Markets exkluzív bővítményével az MT4 és MT5-re a kereskedők arra alkalmazhatják az okos vonalakat, hogy új pozíciókat nyissanak (Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop, Sell Stop) velük, vagy zárjanak meglévő pozíciókat részlegesen vagy teljesen (Stop Loss és Take Profit).

Buy Limit és Sell Limit

Rajzolj egy trendvonalat, szerkeszd meg (Kattintás+ALT), válaszd ki a volument– a többit bízd a piacra. Egyszerű, okos és könnyen alkalmazható a kereskedési ötleteidre.

3

Forrás: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

A fenti példában a trendvonal (támasz az emelkedő trendnél) Buy Limit vonalként fog működni. A függő kötés akkor lép életbe, ha az ár eléri a trendvonalat.

Take Profit és Stop Loss

Számos lehetőség érhető el, például a részleges zárás. A megbízás beállítások lehetővé teszik, hogy szerkeszd – módosítsd a volument, és bizonyos százalékát lezárd. Lezárhatod a volumened 10% , 50% vagy 100%-át. Ez a Te döntésed, ami a saját személyes kereskedési stratégiádon alapszik.

4

Forrás: MetaTrader 4 Supreme Edition Admiral Markets

A fenti példában (Buy position) a trendvonal Stop Loss szintként fog működni. Emellett az eredeti megbízás egy bizonyos százalékát is jelentheti, és használhatod vízszintes és függőleges vonalként is, amelyet szintén aktiválhatsz Stop Loss és Take Profitként részlegesen vagy teljesen. Ezt a Te döntésed a saját stratégiád szerint, ahol arra törekedsz, hogy maximalizáld a profitot és minimalizáld a veszteséget.

Kezdd el tesztelni akár 100%-os Spread Visszatérítéssel

Akár már el is kezdhetnél kereskedni az okos vonalakkal az MT4 és MT5-ben. Ám a Supreme Edition ennél még többet nyújt. Több mint 56 további eszközt is kipróbálhatsz.

Az Admiral Markets karácsonyi kampányának keretén belül akár 100%-os spread visszatérítést kaphatsz – így az átlagos spreadet visszakaphatod legkésőbb 30 naptári napon belül.

Kereskedj akár 100%-os spread visszatérítéssel és teszteld le az okos vonalakat. Fogadjunk, hogy még hatékonyabban fogsz kereskedni, mint eddig!

AM-Global-Campaign-1440x440-HU

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek