Mit írjak a névjegykártyára?

Mi legyen a névjegykártyánom? Ezt már többször kérdeztétek tőlem is. Sokszor olyankor nehézkes, amikor még nincs kész a vállalkozásod, de már jó lenne egy névjegykártya. Sokszor megesik az is, hogy már működő vállalkozás névjegykártyáját látva rá sem jövök, mivel foglalkoznak, vagy az illető mivel foglalkozik. Szóval jöjjenek is a tippek!

 • Név, telefonszám, email, weboldal. Ezek alap elemek. A nehéz kérdés mindig, hogy mi legyen a neved alatt.
 • Gondold át, hogy téged hogy mentenének el a telefonjuk névjegyzékébe.
  pl. Én azt szeretném, ha Mándó Milán marketing, Mándó Milán minner.hu vagy Mándó Milán sales kerüljön a telefonkönyvükbe.
  Rengeteg üzleti kapcsolatomat így mentem le, a nevük mellé írok egy szót. (De megkérdezve több üzletfelem is ezt csinálja.
  Ha nincs rajta a névjegykártyán, hogy mit csinálsz, később honnan emlékezzen az illető? (Főleg akkor, ha nem hagytál benne mély benyomást.)
 • Tulajdonos?! Mendzser? Igazgató?… Írd rá, de ne csak az legyen rajta. Inkább koncentrálj arra, hogy a névjegykártyából kiderüljön, mit is csinálsz (mivel foglalkozik a cég…).
  Erre jó például a névjegykártya hátoldala. Egy mondatban meg lehet fogalmazni, te mivel foglalkozol. Pl. attól, hogy én bloggerkedem, illetve enyém a Minner, nem azt írom rá.
  Hanem: Cégek eladását pörgetem fel úgy, hogy más nézőpontba helyezem a marketingjüket.
  Ebben minden benne van, amit aktuálisan akarok.
 • Jó tipp lehet még felsorolni fontosabb “kulcsszavakat”. Az én esetemben (stílusosan hashtaggel): #marketing #szövegírás #sales #oktatás  (ezt akár dizájnosan elhelyezni a névjegyen.)

További névjegykártyához kapcsolódó tartalom:

A cikk megjelenését a Névjegykirály.hu támogatja. Készíttesd el náluk legújabb névjegykártyádat! Kattints ide!

nevjegykiraly_promo_02

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!