Mit írjak a névjegykártyára?

Mi legyen a névjegykártyánom? Ezt már többször kérdeztétek tőlem is. Sokszor olyankor nehézkes, amikor még nincs kész a vállalkozásod, de már jó lenne egy névjegykártya. Sokszor megesik az is, hogy már működő vállalkozás névjegykártyáját látva rá sem jövök, mivel foglalkoznak, vagy az illető mivel foglalkozik. Szóval jöjjenek is a tippek!

 • Név, telefonszám, email, weboldal. Ezek alap elemek. A nehéz kérdés mindig, hogy mi legyen a neved alatt.
 • Gondold át, hogy téged hogy mentenének el a telefonjuk névjegyzékébe.
  pl. Én azt szeretném, ha Mándó Milán marketing, Mándó Milán minner.hu vagy Mándó Milán sales kerüljön a telefonkönyvükbe.
  Rengeteg üzleti kapcsolatomat így mentem le, a nevük mellé írok egy szót. (De megkérdezve több üzletfelem is ezt csinálja.
  Ha nincs rajta a névjegykártyán, hogy mit csinálsz, később honnan emlékezzen az illető? (Főleg akkor, ha nem hagytál benne mély benyomást.)
 • Tulajdonos?! Mendzser? Igazgató?… Írd rá, de ne csak az legyen rajta. Inkább koncentrálj arra, hogy a névjegykártyából kiderüljön, mit is csinálsz (mivel foglalkozik a cég…).
  Erre jó például a névjegykártya hátoldala. Egy mondatban meg lehet fogalmazni, te mivel foglalkozol. Pl. attól, hogy én bloggerkedem, illetve enyém a Minner, nem azt írom rá.
  Hanem: Cégek eladását pörgetem fel úgy, hogy más nézőpontba helyezem a marketingjüket.
  Ebben minden benne van, amit aktuálisan akarok.
 • Jó tipp lehet még felsorolni fontosabb “kulcsszavakat”. Az én esetemben (stílusosan hashtaggel): #marketing #szövegírás #sales #oktatás  (ezt akár dizájnosan elhelyezni a névjegyen.)

További névjegykártyához kapcsolódó tartalom:

A cikk megjelenését a Névjegykirály.hu támogatja. Készíttesd el náluk legújabb névjegykártyádat! Kattints ide!

nevjegykiraly_promo_02

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!