vasárnap, január 17, 2021

Profitálj a 3D nyomtatópiac növekedéséből te is

Sok-sok érdekes cikket olvashattál a Minneren a 3D nyomtatásról. Az ételnyomtatástól, a makettekig, a ruhanyomtatásig, a szívreplikákig bezárólag rengeteg témáról.

Nézzük meg, miért jó ez a technológia:

Több nagy gyártó cég is jól prosperál. Ezek között kiemelkedő a Stratasys Ltd. A cég több egyetemmel, kisebb vállalkozással is együttműködik, és sok szabadalmat is birtokol. Az árfolyama az elmúlt években 10 szeresére növekedett. Ebből a részvényből is bárki venni tud, nem kellenek hozzá milliók. (persze minél többet fektetünk be, annál többet hasítunk)

Érdemes még venni belőle, ha ennyit emelkedett?
A választ nem csak mi mondjuk, hanem a legnagyobb elemzők is további emelkedést várnak a részvénytől, a UBS, Oppenheimer (nagy elemző cégek), Deutsche Bank is további 40-50%-os emelkedést vár az elkövetkező 1 évben.
Jelenleg az árfolyam 101 dolláron áll, ami jó szintnek mondható (vásárlás szempontjából). Az elmúlt időszak nagy emelkedése után az árfolyam kicsit visszakorrigált, ez természetes reakció volt.

Milyen eredménye van a cégnek, mit várhatunk?
Egy régebbi cikkben már mutattunk egy statisztikát, mi szerint 45%-os növekedést várnak a 3D-s piactól az elkövetkező években (jobban belelátva ebbe a piacba már mi is látjuk ezt a növekedést). És az egyik legnagyobb cég is kiveszi ebből a részét, mert éves szinten 31%-os növekedést tud produkálni az elkövetkező időszakban. Ami mellettük szól még, hogy sok helyen ott vannak, sok céggel együtt dolgoznak, és meghatározó piaci szereplők.  (Kép alatt folytatjuk)

ssys

 

Már említettük, hogy bárki tud ebből profitot realizálni, már kisebb tőkével is. Persze okos kockázat kezeléssel. Aki szeretne profitálni a részvényből, és persze  további infókat kapni (mivel nem csak ez a részvény van, tudunk párat, ami még ennél is többet fog emelkedni), neki nem kell mást tennie, mint megadni elérhetőségét és segítünk mindenben.

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek