KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalomProfitálj a 3D nyomtatópiac növekedéséből te is

Profitálj a 3D nyomtatópiac növekedéséből te is

-

Sok-sok érdekes cikket olvashattál a Minneren a 3D nyomtatásról. Az ételnyomtatástól, a makettekig, a ruhanyomtatásig, a szívreplikákig bezárólag rengeteg témáról.

Nézzük meg, miért jó ez a technológia:

Több nagy gyártó cég is jól prosperál. Ezek között kiemelkedő a Stratasys Ltd. A cég több egyetemmel, kisebb vállalkozással is együttműködik, és sok szabadalmat is birtokol. Az árfolyama az elmúlt években 10 szeresére növekedett. Ebből a részvényből is bárki venni tud, nem kellenek hozzá milliók. (persze minél többet fektetünk be, annál többet hasítunk)

Érdemes még venni belőle, ha ennyit emelkedett?
A választ nem csak mi mondjuk, hanem a legnagyobb elemzők is további emelkedést várnak a részvénytől, a UBS, Oppenheimer (nagy elemző cégek), Deutsche Bank is további 40-50%-os emelkedést vár az elkövetkező 1 évben.
Jelenleg az árfolyam 101 dolláron áll, ami jó szintnek mondható (vásárlás szempontjából). Az elmúlt időszak nagy emelkedése után az árfolyam kicsit visszakorrigált, ez természetes reakció volt.

Milyen eredménye van a cégnek, mit várhatunk?
Egy régebbi cikkben már mutattunk egy statisztikát, mi szerint 45%-os növekedést várnak a 3D-s piactól az elkövetkező években (jobban belelátva ebbe a piacba már mi is látjuk ezt a növekedést). És az egyik legnagyobb cég is kiveszi ebből a részét, mert éves szinten 31%-os növekedést tud produkálni az elkövetkező időszakban. Ami mellettük szól még, hogy sok helyen ott vannak, sok céggel együtt dolgoznak, és meghatározó piaci szereplők.  (Kép alatt folytatjuk)

ssys

 

Már említettük, hogy bárki tud ebből profitot realizálni, már kisebb tőkével is. Persze okos kockázat kezeléssel. Aki szeretne profitálni a részvényből, és persze  további infókat kapni (mivel nem csak ez a részvény van, tudunk párat, ami még ennél is többet fog emelkedni), neki nem kell mást tennie, mint megadni elérhetőségét és segítünk mindenben.

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek