Vevőszerzés 2024-ben ingyenes konferenciasorozat – Győr, Székesfehérvár, Pécs

Dátum

Megosztás

Innovatív ötletek & üzleti tippek vállalkozóknak a növekedéshez

A K&H: üzletet ide! idén a vevőszerzést tűzte ki zászlóshajójaként. Mi is a Minnernél, hiszen amikor megkérdezzük, melyik téma érdekelné legjobban az olvasóinkat, ügyfeleinket, akkor toronymagasan a marketingre, bevételszerzésre esik a választás. A vevőszerzés 2024-ben konferencia célja, hogy előadások és egy izgalmas meetup keretében innovatív, új ötletekkel és értékesítési tippekkel gazdagodj. Megismerheted az idei év vevőszerzési, értékesítési trendjeit, informálódhatsz, milyen online és nyomtatott marketing eszközökkel lehet az értékesítést felpörgetni! Előadást hallhatsz arról is, hogyan érhető el piaci növekedés minimális kockázattal és milyen előnyei vannak a közösségi finanszírozásnak!

A KOLLAB meetup pedig segít lendületbe hozni, hogy te is versenybe tudj szállni a „K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete” pályázaton, ahol a kollab partnereddel, az 5 millió forint értékű marketing és kommunikációs támogatás is elnyerhetitek! 

Időpontok és helyszínek – kattints a helyszínre a regisztrációért és a részletes programért

A rendezvények ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Milyen előadások lesznek? A Minner is ott lesz! 

Kezdeném számunkra a legfontosabbal. Az én előadásom témája:  Az AI lesz az új legjobb barátod? Ez pörög most: top marketing trendek 2024-ben

K&H: üzletet ide! KOLLAB meetup – instant vevőszerzés kollaborációval: ebben az interaktív blokkban a kollaborációs vevőszerzésben kapsz segítséget. Itt mentorok, köztünk az én segítségemmel találhatsz rá, milyen kollaborációs ötletek illenek a cégedhez és azokat milyen leendő partnerekkel tudod sikerre vinni. Alkossatok meg egy ütős KOLLAB-ot és induljatok el a „K&H: üzletet ide! az év kollaborációs ötlete” pályázaton, ahol az 5 millió forint értékű marketing-kommunikációs támogatást és egyéb értékes K&H partner nyereményeket is elnyerhettek! Tapasztalataim alapján már ott a helyszínen értékes partnerségek köttetnek majd. 

További témák: 

  • Temu: Nemcsak e-kereskedőknek lehet hasznos Kulcsár István Róbert előadása, aki beszélni fog arról is, hogy mit is tehet egy cég, ha egy óriási szereplő lépett a piacra és ügyesen csinálja. 
  • Árazási stratégiák: Hegedűs Pál előadásában jobban foglalkozunk a számokkal, meg fogsz lepődni, hogy néhány %-on, vagy ajánlat típus bevezetéssel mennyivel több marad a zsebedben. 
  • Kihívások és lehetőségek, hogyan lehet 2024 a vevőszerzés éve?: Itt egy kerekasztal beszélgetés lesz, ahol én garantáltan a megoldásokra fogok fókuszálni, amikor rám kerül a sor. 

Melyik helyszínen találkozunk? 

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!