A magyar szürkeállomány páratlan. Ezt már többször bebizonyítottuk mi magyarok és most ismét egy korszakalkotó találmány éri el azt a szintet, hogy már biztosan beírja magát a történelemkönyvekbe. Juhász Tibor találmánya sokkal biztonságosabbá tette a lézeres szemkorrekciós műtéteket. A Sasszemklinika pedig már a 100000. műtétnél tart, igazi mérföldkő és egyben rekord is.

A találmány

Juhász Tibor – aki a lézer szemészeti felhasználási lehetőségeit kutatta az Egyesült Államokban, San Diegóban – olyan lézeres eljárást adott a szemészorvosok kezébe, amely anélkül korrigálja a látást, hogy a szaruhártya felszínén bármilyen sérülés keletkezne. A felszín megsértése nélkül jut a szaruhártyába, ahol elvégzi a szem korrekcióját megalapozó lebenykészítést A lebenyképzés során az emberi hiba és a mikrokeraton segédeszköz okozta kockázatokat, pontatlanságokat a femtolézer feltalálása szüntette meg. A milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer a legprecízebben és legbiztonságosabban alakítja ki a védőlebenyt a szaruhártya anyagából. Mindig hangulatoktól mentesen és lézerpontosan dolgozik.

A TOP GUN pilótáknak is engedélyezték a műtétet

Képzeld csak el! Ott vagy tengerészként és arról álmodozol, hogy vadászrepülőt vezess, de nem lehet, mert a látásod nem ugorja meg a haditengerészet által előírt szintet. Már nem kell nekik se csüggedniük, mert az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészete az előzetes kutatási eredmények nyomán úgy határozott, hogy engedélyezi a TOP GUN vadászpilótái számára a FEMTO lézerkezelést. Sőt arra jutottak, hogy saját készüléket is beszereznek, illetve röviddel ezután a NASA is hasonlóan engedélyt adott az űrhajósoknak is a kezelés igénybevételére.

A 100 000. műtét

A mérföldköveket, eredményeket meg kell ünnepelni, így tesz a Sasszemklinika is. Érdemes figyelni a közösségi oldalaikon a felhívásokat, mert nyereményekkel is készülnek. Továbbá ez megerősítheti benned azt, hogy a Sasszemklinika lézeres kezelését válaszd és neked is Sasszemed legyen. Tudod, még jobban észreveszed majd az üzleti lehetőségeket is.

 

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!