3 ok, hogy te is megtanulj tőzsdézni

A legtöbb ember a tőzsdézőket szerencselovagoknak tartják.  Pedig a kaszinóhoz képest itt nem a ház ellen fogadsz, hanem a többi befektetőt kell legyőznöd. Jöjjenek az okok

1. Nézd meg ezt a videót, ez egy profi tőzsdés videója (háza, autója, medencéje….). Ezt mind tőzsdéből nyerte:

2. Jobban átlátod a gazdaság működését. Sokszor megérzés alapján fogsz kereskedni, de meglátod sokszor be fog jönni. Pl. szerinted érdemes Goodyear részvényt venni? Persze, hisz a gumik kopnak, egyre több autó van…na ez megérzés 🙂 plusz tényekkel fűszerezve.

3. Nem kellenek milliók hozzá, hogy elkezd, a cégek, brókercégek is sok bónuszt adnak, hogy olcsón megúszd az első lépéseket.

Itt a hétvégén a Forexpo rendezvény a Syma Rendezvényközpontban, ahol annyi infót kapsz, hogy le tudod rövidíteni a tanulásra szánt időt. A cégek külön bónuszokkal készülnek, profi előadásokkal, és persze csinos hostess lányok is lesznek. Tavaly én voltam, és nem csak jó bónuszokkal, hanem pendriveval, pólóval, stresszlabdával távoztam, sok-sok ajándékot adnak a rendezvényre látogatóknak.
[sam_ad id=”66″ codes=”true”]

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!