3 ok, hogy te is megtanulj tőzsdézni

A legtöbb ember a tőzsdézőket szerencselovagoknak tartják.  Pedig a kaszinóhoz képest itt nem a ház ellen fogadsz, hanem a többi befektetőt kell legyőznöd. Jöjjenek az okok

1. Nézd meg ezt a videót, ez egy profi tőzsdés videója (háza, autója, medencéje….). Ezt mind tőzsdéből nyerte:

2. Jobban átlátod a gazdaság működését. Sokszor megérzés alapján fogsz kereskedni, de meglátod sokszor be fog jönni. Pl. szerinted érdemes Goodyear részvényt venni? Persze, hisz a gumik kopnak, egyre több autó van…na ez megérzés 🙂 plusz tényekkel fűszerezve.

3. Nem kellenek milliók hozzá, hogy elkezd, a cégek, brókercégek is sok bónuszt adnak, hogy olcsón megúszd az első lépéseket.

Itt a hétvégén a Forexpo rendezvény a Syma Rendezvényközpontban, ahol annyi infót kapsz, hogy le tudod rövidíteni a tanulásra szánt időt. A cégek külön bónuszokkal készülnek, profi előadásokkal, és persze csinos hostess lányok is lesznek. Tavaly én voltam, és nem csak jó bónuszokkal, hanem pendriveval, pólóval, stresszlabdával távoztam, sok-sok ajándékot adnak a rendezvényre látogatóknak.
[sam_ad id=”66″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!