KezdőlapGazdaság és üzlet310 közelében a forint - mi lesz holnap?

310 közelében a forint – mi lesz holnap?

-

Már többször is írtunk a feltörekvő devizákról. Jelenleg is csak azt tudjuk írni, hogy gyengülés várható. Főleg az euróval szemben érdemes jobban figyelni a devizákat. Az EKB sajtótájékoztatóján kiderült javulás figyelhető meg az eurózónában. A forint ez miatt is rossz helyzetbe kerülhet, így az euró szimpatikusabb lehet a befektetőknek, mint a forint. Az alacsony alapkamat miatt a befektetők elpártolnak, és más befektetés után néznek, a Budapesti Értéktőzse se teljesít valami jól.

Érdemes odafigyelni az össze feltörekvő devizára, mert a gyengülésük tovább gyűrűzhet, ahogy a FED és az EKB is beerősíti monetáris politikáját, és elzárják a pénzcsapokat. Így gyorsan kell intézkedni, ami brutális volatilitást hozna magával. Lehet ez lesz a devizások nagy lehetőséget? Hiszen adott képlet. Később kezdtek neki a kamat csökkentésnek az előbb említett kisebb országok, a nagyobb gazdaságok már most nekiálltak behúzni a féket a monetáris lazításnál. Ezután erősödésnek indulhat a dollár, euró, japán jen. A forint és hasonló devizák pedig gyengülnek.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Holnap jegybanki kamatdöntés lesz, érdemes figyelni, 2,5% -ra lecsökkenhet az alapkamat (Tiszta Ausztrália, ott is a kamat 2,5%)

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek