szombat, január 16, 2021

4 dolog, amiért MOST érdemes webáruházat indítanod

Azon gondolkozol, hogy túl sok a webáruház itthon? Miért indítanál egy újat? Értem mire gondolsz! De ismersz! Vagyis remélem, hogy aktív olvasója vagy a Minnernek. Arra a kérdésedre, hogy Már van ilyen vállalkozás (webshop), miért indítsak egy hasonlót? -ra megtalálod a Minneren a választ (kattints ide). Így ezt le is tisztáztuk, ezt az érvet, kifogást…. Mik a további érvek? Jöjjön a 4 érv!

 1. Több az online vevő – Most!!! Már!!!
  Az internetezők száma most ért el egy olyan szintre, hogy megvan az a kritikus tömeg, hogy már egy induló webáruház is sikereket tud elérni. Nehogy azt hidd, hogy olyan sok régi motoros van a piacon. Neked is ott a helyed! Az emberek bíznak az onlinre rendelésben, kialakult a webáruház kultúra, megvannak a kijárt csatornák a webáruházak részéről is (fizetés, szállítás….)
 2. Olcsó beindítani egy webáruházat 
  Nem kerül több százezer forintba egy webshop létrehozása, leprogramoztatása, mert már bérelni is tudsz ilyen “rendszert”, weboldalt. Sőt már az automatizálásra sem kell sokat költened, erre is megvannak a megoldások (számlázás, online fizetés…). Erről egy régebbi hírlevélben írtam: Soha ne vegyél webáruházat! Béreld! – Minner hírlevél
 3. A hazai webshopok marketingje nem a legmegfelelőbb
  A legtöbb webáruház napi látogatottsága 200 fő körül van, így egy jó, ügyes marketinggel könnyű őket überelni. Egy blog és egy kis közösségi oldal marketinggel csodát tudsz művelni. Inspirálódj a Minner ötleteiből! 
 4. Az adózás már nem rábaszás
  2017-es terv szerint a KATA-s vállalkozók bevételi határát felemelik 12 millióra, továbbá az áfa határ évi 8 millió forint lesz. Így egy induló webáruház versenyképes tud lenni árakban is.
  Fontos! Az indulásra írom a KATA-t, később érdemes lesz váltanod! Vagy KFT-t alapítanod, amikor már látod, hogy bejön az üzlet.

Kattints ide, és olvasd el a Minneren található webáruház vállalkozás ötleteket, vagy nézd meg ezeket:
Indíts vállakozást: 116. ötlet – Vírusírtó webshop, összehasonlító weboldal…
Indíts vállalkozást: 97. ötlet – fal nem maradhat üresen – Vászonkép webshop
Indíts vállalkozást: 91. ötlet – a kereskedelem régen is jól ment…
Indíts vállalkozást: 86. ötlet – Havidíjért zokni, boxer, bugyi, póló…
Indíts vállalkozást: 72. ötlet – okosotthon telepítő, szakértő, karbantartó
Indíts vállalkozást 42. ötlet – Webshop 3D nyomtatós tárgyaknak
Indíts vállalkozást: 60. ötlet – Sör nepper
Indíts vállalkozást: 13. ötlet – Vetőmag webshop
Indíts vállalkozást: 2. ötlet – Balkonkertészet
Indíts vállalkozást: 17. ötlet – HungarianWinePack (a név lenyúlható, felhasználhatod)
Indíts vállalkozást: 16. ötlet – Kutya, macska webshop, PetPack havi ételcsomag egyben
Indíts vállalkozást: 135. ötlet – kutya, macska apartman, óvoda + állateledel webshop

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek