5 dolog, amiért neked is érdemes részt venned a Minner 30 napos vállalkozói kihívásában

Ez év szeptemberében egy igazán érdekes projekttel készül a Minner. Olyan vállalkozói kihívás programot állítottam össze, mellyel elérem, hogy 30 napig úgy foglalkozz a cégeddel, illetve saját magaddal, hogy azt élvezd is, és mellette pozitív hozadéka is legyen.

Milyen területeket érint a 30 napos kihívás?

 1. Online/offline marketing:
  Az egy hónap alatt több olyan feladatot, ötletet is kapsz, amivel fel tudod rázni az online marketingedet. Ezt vagy saját magad állítod be, vagy akár le is tudod delegálni. A lényeg, hogy egyrészt fel tudod készíteni magad/leendő vásárlóidat a karácsonyi kampányra, másrészt új alapokra is helyezheted a marketing kommunikációdat.
 2. Növekvő kapcsolati tőke
  Vállalkozóként te is tudod, hogy a jó és nagy kapcsolati tőke aranyat érhet. Ez a kihívásban az a rész, ami nem is a cégedben ér el változást, hanem saját magadnál.
 3. Új termékek? Üzleti modell frissítés
  Szeretnél új terméket/szolgáltatást fejleszteni? Hiányzik viszont a kezdeti löket? Vagy elakadtál valahol? A kihívás közben erre is ki fogunk térni.
 4. Úgy tanulsz, hogy közben észre sem veszed
  Ez az egészben a legjobb. Nem egy szokványos tréningen veszel részt. A feladatok elvégzése közben magyarázatokkal segítem azt, hogy később is hasznosítani tudd az egy hónap alatt megkapott információkat.
 5. Napi 1266 Ft 
  Ennyibe kerül a részvétel. Most belegondolva, lehet, alul is áraztam 🙂
  Korlátozott a jelentkezés és a részvétel. Maximum 30 cég vehet részt a projektben.
  Szeptember 1-jén indul. Augusztus 31-e a jelentkezési határidő! 

Hogy kell elképzelned az egész kihívást?
3 napra előre kapsz “feladatokat” és hozzá kapcsolódó oktatást, információkat. Mintha instrukciókat, tippeket kapnál, amit vagy te, vagy az alkalmazottad valósít meg. Ezek mind a fenti területeket érintik, amikre hoztam példát. Természetesen van, amit kihagytam, hogy legyen meglepetés is a 30 nap alatt.

Jelentkezz minél előbb a kihívásra! Ár 38 000 Ft (napi 1266 Ft). Előzetes telefonos konzultáció is lesz! Kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!