5 dolog, amiért szeretnek a nők bizsut viselni

Bátran merem állítani, hogy napjaink legkedveltebb ékszerei között kiemelkedő szerepet töltenek be a bizsuk. Korábban a bizsu egyet jelentett a nemesfémből készült ékszerek utánzatával, mára divatos kiegészítővé nőtte ki magát. Köszönhetően annak, hogy szebbnél szebb, gondosan megtervezett darabokat találhatunk. Amíg a plázákban sorakó ékszerboltok legnagyobb forgalma a karácsonyi, illetve ballagási időszakban van, addig a bizsuboltokban naponta (főként akció esetén) több százan is megfordulhatnak.

Felvetődhet bennünk a kérdés, hogy miért kedvelik sokan jobban a bizsut az aranynál, illetve az ezüstnél.

  1. Mert, minden korosztály bátran viselheti. A készítők mindenkire gondolnak. A legapróbbaknak vásárolhatunk például többszínű karkötőt, mesefigurás fülbevalót, az idősebb korosztály pedig könnyedén válogathat a visszafogott eleganciájú ékszerek között.
  2. Mert megfizethető. Lényeges árkülönbözet mutatkozik meg többek között egy igazgyöngyből készült karkötő és bizsu társa között.
  3. Mert színes, ezáltal könnyedén fel tudunk dobni egy egyszerű fekete ruhát is.
  4. Mert tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, legyen az névnap, születésnap, vagy ha a férfiak csupán kedveskedni szeretnének párjuknak.
  5. Mert bizsuból sohasem elég.

[sam_ad id=”77″ codes=”true”]

Foto: thisnext.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!