vasárnap, január 17, 2021

5 dolog, amiért szeretnek a nők bizsut viselni

Bátran merem állítani, hogy napjaink legkedveltebb ékszerei között kiemelkedő szerepet töltenek be a bizsuk. Korábban a bizsu egyet jelentett a nemesfémből készült ékszerek utánzatával, mára divatos kiegészítővé nőtte ki magát. Köszönhetően annak, hogy szebbnél szebb, gondosan megtervezett darabokat találhatunk. Amíg a plázákban sorakó ékszerboltok legnagyobb forgalma a karácsonyi, illetve ballagási időszakban van, addig a bizsuboltokban naponta (főként akció esetén) több százan is megfordulhatnak.

Felvetődhet bennünk a kérdés, hogy miért kedvelik sokan jobban a bizsut az aranynál, illetve az ezüstnél.

  1. Mert, minden korosztály bátran viselheti. A készítők mindenkire gondolnak. A legapróbbaknak vásárolhatunk például többszínű karkötőt, mesefigurás fülbevalót, az idősebb korosztály pedig könnyedén válogathat a visszafogott eleganciájú ékszerek között.
  2. Mert megfizethető. Lényeges árkülönbözet mutatkozik meg többek között egy igazgyöngyből készült karkötő és bizsu társa között.
  3. Mert színes, ezáltal könnyedén fel tudunk dobni egy egyszerű fekete ruhát is.
  4. Mert tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, legyen az névnap, születésnap, vagy ha a férfiak csupán kedveskedni szeretnének párjuknak.
  5. Mert bizsuból sohasem elég.

[sam_ad id=”77″ codes=”true”]

Foto: thisnext.com

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek