KezdőlapGazdaság és üzletSzponzorált tartalom5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon

5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon

-

Gondolom hallottál már arról, hogy a legtöbb ember veszít a tőzsdén, pókeren, kaszinóban, sportfogadásokon…..
Ezt ki is lehet használni. Na jó, nem úgy mintha te lennél egy kaszinó tulajdonosa. Vagy mégis? Van egy jó stratégia, amivel naponta pár ezer forinttól akár több százezer forintig is összegyűjthetsz. És csak ki kell használni az emberi hülyeséget. Ez a balek stratégia. TE úgy tudsz pénzt szerezni, mintha nálad fogadnának az emberek. A legjobb az egészben, hogy az első 5 próbálkozást kockázat mentesen megteheted.

1. lépés
Megnézni egy devizapár árfolyamát, csak ránézni.

2. lépés
Megnézni, hogy a többség mire tippel, árfolyam esésre vagy árfolyam emelkedésre. (alul a képen a jobb szélén látható)
Itt a lényeg az, hogy azt használjuk ki, hogy a legtöbb ember téved. 70-90%-uk általában igen.

3. lépés
Megvárod míg egy kicsit a többség irányába mozdul az árfolyam (az alábbi képen a bekarikázott rész). Majd ezután abba az irányba spekulálsz, amelyik irányba kevesebben mondták. Az alábbi képen jól látszik, az emberek 59%-a arra tippel hogy az árfolyam esni fog, és csak 41% arra, hogy emelkedik. És mi történik, persze hogy emelkedik. Néha a százalékok között még nagyobb a különbség. Ezután máris kerestél minimum 5000 Ft-ot, és ez csak egy kereskedés volt.
eurusd_binarisopcio

4. lépés
Miután felkeltette az érdeklődésed a stratégia, küld el elérhetőséged, és segítünk abban, hogyan kell használni. Nem baj ha nem értesz hozzá az elején, felhívunk téged és segítünk eligazodni a weboldalon. Sőt az első 5 próbálkozást kockázat mentesen megteheted. A fenti ábrát és értékeket látni fogod a regisztráció után a platformodon

5. lépés
Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal kell nekivágnod. Így a befizetés lesz már csak hátra.

+1 lépés:
Olvasd el a minneren lévő friss példákat, hogy teljesen jól használd a stratégiát:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek