5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon

Gondolom hallottál már arról, hogy a legtöbb ember veszít a tőzsdén, pókeren, kaszinóban, sportfogadásokon…..
Ezt ki is lehet használni. Na jó, nem úgy mintha te lennél egy kaszinó tulajdonosa. Vagy mégis? Van egy jó stratégia, amivel naponta pár ezer forinttól akár több százezer forintig is összegyűjthetsz. És csak ki kell használni az emberi hülyeséget. Ez a balek stratégia. TE úgy tudsz pénzt szerezni, mintha nálad fogadnának az emberek. A legjobb az egészben, hogy az első 5 próbálkozást kockázat mentesen megteheted.

1. lépés
Megnézni egy devizapár árfolyamát, csak ránézni.

2. lépés
Megnézni, hogy a többség mire tippel, árfolyam esésre vagy árfolyam emelkedésre. (alul a képen a jobb szélén látható)
Itt a lényeg az, hogy azt használjuk ki, hogy a legtöbb ember téved. 70-90%-uk általában igen.

3. lépés
Megvárod míg egy kicsit a többség irányába mozdul az árfolyam (az alábbi képen a bekarikázott rész). Majd ezután abba az irányba spekulálsz, amelyik irányba kevesebben mondták. Az alábbi képen jól látszik, az emberek 59%-a arra tippel hogy az árfolyam esni fog, és csak 41% arra, hogy emelkedik. És mi történik, persze hogy emelkedik. Néha a százalékok között még nagyobb a különbség. Ezután máris kerestél minimum 5000 Ft-ot, és ez csak egy kereskedés volt.
eurusd_binarisopcio

4. lépés
Miután felkeltette az érdeklődésed a stratégia, küld el elérhetőséged, és segítünk abban, hogyan kell használni. Nem baj ha nem értesz hozzá az elején, felhívunk téged és segítünk eligazodni a weboldalon. Sőt az első 5 próbálkozást kockázat mentesen megteheted. A fenti ábrát és értékeket látni fogod a regisztráció után a platformodon

5. lépés
Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal kell nekivágnod. Így a befizetés lesz már csak hátra.

+1 lépés:
Olvasd el a minneren lévő friss példákat, hogy teljesen jól használd a stratégiát:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

Kipróbált módszereket mutatunk be videókon keresztül. Ha ennyi mindent kapsz ingyen a Minneren, képzeld milyen izgalmas anyagok vannak a fizetős képzésekben! Nézd meg legújabb anyagainkat a MinnerAkadémián! Kattints ide!
Avatar
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Ezen nagyot mosolyogtam, tényleg zseniális húzás! 1 eurót fektettek cégekbe egészen alacsony részesedésért cserébe, 500 startupba fektetett így be a Unicor VC kockázati tőke társaság. Viszont ezzel elérte, hogy többször is egy lapon említsék őket nagyobb tőketársaságokkal, mert ezek a média egyébként is szeret írni, főleg ha unikornisok (gigantikus startup) lettek adott cégekből. És felsorolják kik is nyertek az üzleten.

A Unicor VC-től nem lehet azt a tényt elvenni, hogy olyan vállalatokba fektet, amelyek rövid időn belül 1 milliárd euróst értékelést érnek el. A Top kockázati tőkebefektetők között említik a céget mindig. Ez megnyitotta a kaput nekik már több helyen is.

Imádom az ilyet! És most ez többszörös hatású volt, mert márkaépítést is sikerült elérniük, nem csak figyelmet kapniuk.

Gerillamarketingről itt olvashatsz, sőt podcast is egyben: Emlékszel a Minner wifis gerillamarketingjére? És a kávésra? Gerillamarketing példák [podcast]

Forrás: Haszon

MinnerInstant

Ahogy már tavaly felreppent a hír, a cég megváltoztatja a nevét. Főleg a politikai korrektség miatt. Ezt írják oldalukon:

Meghallgattunk. És tanultunk. Bár ez soha nem állt szándékunkban, megértjük, hogy a csomagoláson szereplő ember képe szolgasághoz kapcsolódó képeket idéz, és azt is, hogy az Egyesült Államokban az “Uncle” szó bizonyos időkben fekete emberekre utaló pejoratív kifejezésként élt. A nevünket Ben’s OriginalTM -ra cseréljük, és többé nem szerepeltetjük a képet a csomagolásunkon, hogy még befogadóbbá tegyük a márkánk arculatát.

Továbbiak erről a témáról A politikai korrektség akkor is érték, ha beleszól a vállalkozásunk életébe?

MinnerInstant

Most a pandémia alatt sokan csinálják, pedig nem szabályos, és nem felel meg az írásbeliség szabályának az e-mailben elküldött, majd aláírt és bescannelt szerződés. Persze keveset találkozunk ilyen bírósági üggyel, vagy nem érint minket, kisebb KKV-kat.

Megoldás lehet, ha áttérsz online, e-szerződésre, e-aláírásra. Körbejártuk és bemutattuk a témát: Így működik az online szerződés, aláírás. E-szerződéskötés útmutató

MinnerInstant

Nem rendelnék a nyár környékén! Július 1-től már vámoltatni kell a 22 euró alatti rendeléseket is. Kb. 40 millió csomag érkezik így harmadik országból melyek 3/4-e 22 euró alatti csomag. Persze pont azért is hozták be a szabályt, mert lehetséges nem is annyi a csomag értéke, mint amennyi rá van írva. Nos nincs még álláshirdetési dömping a postánál vámügyintézésre, vagy logisztikai munkásra. Pedig ennyi csomagot végigvinni, nem lesz egyszerű, főleg a vevőnek is be kell kapcsolódnia a vámeljárásba, ahogy azt nagyobb értékű rendeléseknél megszoktuk.

Erről cikk: 2021-től vége a 22 euró alatti áfamentességnek. Például a kínai rendeléseknél és még vámkezelés…

Forrás: MTI


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek