5 funkció, amitől megjön a kedved az online videós oktatásokhoz

Szerencsére már minden technikai feltétel adott ahhoz, hogy egyrészt jó minőségű oktató videókat készítsenek a szakértők, tanárok, másrészt a felhasználók is még könnyebben, kényelmesebben tudják a videóoktatásokat nézni, online tanulni. Gondolj bele, hogy például mobiltelefonodon keresztül is tudod már nézni a videókat! Igen, a DVD és hasonló megoldások ideje lejárt, sőt az online videó tanfolyamok egy sor újdonságot is hoztak magukkal, amiket a felhasználók is élveznek. Nézzük is ezeket!

Az oktató rendszerek, online videós kurzusok eltérőek lehetnek. A lenti funkciók listája a www.minnerakademia.hu üzleti oktató oldalhoz kapcsolódóak. Az oldalt már 1700-an használják.

1. Folyamatos frissítés, aktualizálás

Mivel online érik el a felhasználók az oktatásokat és nem kell letölteniük a gépre, mobilra, így az oktató oldalnak lehetősége van arra is, hogy az egyes kurzusokat, tanfolyamokat időnként aktualizálja. Ezt a MinnerAkadémián is használom, sőt új tanárok (szakértők) is már úgy jelennek meg majd az oldalon, hogy tudják, hogy egy évben legalább egyszer, de legtöbbször kétszer frissítjük, aktualizáljuk a kurzusokat. Tehát ha megvásárolod az oktatást, akkor hozzáférsz a későbbi adott kurzusba feltöltött anyagokhoz.

2. Nem kell magaddal vinni, tárolni

Míg a DVD oktatásokat megvetted, tároltad…, addig egy online videós tanfolyamot nem kell magaddal vinni, nem foglalja a helyet. Sőt bárhol, bármilyen eszközről eléred. Ha 1-2 év múlva új technológiát használunk, azon is ugyanúgy eléred a most megvásárolt kurzust.

3. Gyorsítsd fel a felvételt

A www.minnerakademia.hu -n is elérhető az a funkció, hogy fel tudod gyorsítani a videót, vagyis a hangot és a képet, ha gyorsabb tempóban akarsz haladni. Sokan tanulnak így, a felmérésem szerint a felhasználók 4-7%-a használja ezt a funkciót. Ha még nem használod, akkor érdemes kipróbálni, főleg akkor, ha már egyszer normál tempóban megnézted az oktatást, és így frissíted az elhangzottakat.

4. Követni tudod hol tartasz

Látod, hogy adott kurzusnál hol tartasz, ez főleg akkor jó, ha rengeteg kis videó van a tanfolyamban. Az alábbi ábrán látod, hogy a kurzus videók résznél jelzi a rendszer, hogy hol tartasz (kis kör a sor végén). 

5. Könnyen tudsz kérdezni – bármikor

Minden egy helyen van még a kérdezés lehetősége is. Bármikor fel tudod tenni a kérdésedet, amit a többiek is szintén láthatnak. Ennek egyébként másik előnye, hogy én a MinnerAkadémián a feltett kérdések alapján új videókkal frissítem az oktatásokat.

Próbáld ki ingyen!

Kipróbálnád, hogy milyen online videókon keresztül tanulni? Akkor kattints az alábbi INGYENES oktatásra, amely az influencer marketingről szól. >>> Így használd az influencer marketinget

Kurzusok, amik érdekelhetnek téged: 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!