6100 Ft-os ajándék kupont kapnak az autótulajdonosok a General Motorstól, ha visszaviszik ingyenes szervízre a kocsijukat

Dátum

Megosztás

A legutóbbi autós cikkünkben említettük, hogy sok autótulajdonos még az ingyenes szervizre sem viszi vissza az autóját. A General Motors úgy döntött külön 25 dolláros (6100 Ft mai árfolyamon számolva) ajándék kupont ad azoknak az autósoknak, akik visszaviszik az autójukat a javításokra. A tulajdonosok választhatnak, hogy a Wall-Mart, Amazon, Applebee, AMC, Starbucks, Automotive News kuponok közül.

A visszahívások kezelésében tehát a GM új eszközöket vet be, ez fontos is a cégnek, mivel a szervizelés fontos a biztonságos közlekedés miatt. Ahogy már többször említettük az ingyenes szervire mégsem hajlandóak mindenki visszavinni a kocsiját.

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!