6100 Ft-os ajándék kupont kapnak az autótulajdonosok a General Motorstól, ha visszaviszik ingyenes szervízre a kocsijukat

A legutóbbi autós cikkünkben említettük, hogy sok autótulajdonos még az ingyenes szervizre sem viszi vissza az autóját. A General Motors úgy döntött külön 25 dolláros (6100 Ft mai árfolyamon számolva) ajándék kupont ad azoknak az autósoknak, akik visszaviszik az autójukat a javításokra. A tulajdonosok választhatnak, hogy a Wall-Mart, Amazon, Applebee, AMC, Starbucks, Automotive News kuponok közül.

A visszahívások kezelésében tehát a GM új eszközöket vet be, ez fontos is a cégnek, mivel a szervizelés fontos a biztonságos közlekedés miatt. Ahogy már többször említettük az ingyenes szervire mégsem hajlandóak mindenki visszavinni a kocsiját.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)