8 tárgy, amit gyerekek hagytak ott a hotelekben, szállodákban

Keresgélve az elhagyott tárgyak között arra jutottunk, hogy a gyerekek jobban vigyáznak a játékaikra, tulajdonaikra, mint a felnőttek. A hotelek az elhagyott értéktárgyakat megpróbálják visszajuttatni a tulajdonosaiknak, de sokszor ezt nem tudják, mivel olyan helyen hagyta el az illető, hogy nem tudni kié. A listában a legtöbbet elhagyottak között a plüssmaci és a sárga gumikacsa szerepel.

1. Plüssmaci
A Travelodge hotellánc eddig 76 ezer plüssmacit küldött utána tulajdonosaiknak.

Elhagyott plüss macik a hotelekben
Elhagyott plüss macik a hotelekben

2. Farsangi jelmez:
Egy amerikai panzióban történt meg az, hogy egy komplett rabbi jelmezt hagytak a szekrényben. A panzióban persze több jelmez is elkallódott már, mert többnyire kisgyermekes családok üdülnek ott. A jelmezhez még szakáll is tartozott.

Rabbi jelmez - crazyforcostumes
Rabbi jelmez – crazyforcostumes

3. Előzőhöz szorosan kapcsolódó: Harry Potter varázspálca
A jelmezek kellékei tehát ott vannak a legtöbbször elhagyott tárgyak között. Nem véletlen tehát, hogy Harry Potter varászpálcát is elhagytak már.

Harry Potter pálca
Harry Potter pálca

4. Babaház
Egy angol szállodában egy komplett babaházat hagyott ott a gazdája, és nem is jelentkezett érte. A hotel félév után rászorulóknak adta oda, mivel nem tudták kideríteni kié is volt.

Babaház - elhagyott tárgyak
Babaház – elhagyott tárgyak

5. Porsche játékautó
A játékautók is népszerűek az elhagyott tárgyak között. Ez annak is betudható, hogy sokszor nagyon aprók.

Porsche játékautó -elhagyott tárgyak Flickr
Porsche játékautó – elhagyott tárgyak Flickr

6. Sárga gumikacsa
A plüssmaci mellett ez az, amit legtöbbször elhagynak a családos szülők, derül ki a Travelog hotellánc statisztikájából.

Gumikacsa - elhagyott tárgyak
Gumikacsa – elhagyott tárgyak

7. Rózsaszín zokni

Egy rózsaszín kislány zoknit felejtettek a Balaton egyik családbarát szállodájában, a badacsonyi Hotel Bonvino -ban,  a mélygarázsban felejtettek,- vélhetően-a mellettük parkoló autó tetején. A zoknit még mindig őrzik 🙂

Pink gyerek zokni - elhagyott tárgyak
Pink gyerek zokni – elhagyott tárgyak

8. Superman hős gumimatracot
A nyaralásaim során többször láttam, ahogy egy-egy matracot, úszógumit elvisz a tenger, vagy akár a Balaton vize is. A Supermanes gumimatracért sajnos nem jelentkeztek az  olaszországi Mare Pineta kempingnél, ott hagyták el.

 

Egy klassz nyaraláson a gyerekek milliónyi élménnyel távoznak. Ezt megsokszorozzák az olyan helyek, ahol családbarát, gyerekbarát programokat, szolgáltatásokat találunk. Az ott szerzett élmények kárpótolják a gyerekeket, így nem búslakodnak az elveszített tárgyak miatt, helyette az átélt élményeket mesélik minden ismerősnek. Nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is előnyös családbarát szállást választani.

Nézd meg a csaladiüdülés.hu weboldalát, és az ott található ajánlatokat. Gondolkodj előre, és foglald le már most a nyaralást egy családbarát szállásnál.

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!