8 tárgy, amit gyerekek hagytak ott a hotelekben, szállodákban

Keresgélve az elhagyott tárgyak között arra jutottunk, hogy a gyerekek jobban vigyáznak a játékaikra, tulajdonaikra, mint a felnőttek. A hotelek az elhagyott értéktárgyakat megpróbálják visszajuttatni a tulajdonosaiknak, de sokszor ezt nem tudják, mivel olyan helyen hagyta el az illető, hogy nem tudni kié. A listában a legtöbbet elhagyottak között a plüssmaci és a sárga gumikacsa szerepel.

1. Plüssmaci
A Travelodge hotellánc eddig 76 ezer plüssmacit küldött utána tulajdonosaiknak.

Elhagyott plüss macik a hotelekben
Elhagyott plüss macik a hotelekben

2. Farsangi jelmez:
Egy amerikai panzióban történt meg az, hogy egy komplett rabbi jelmezt hagytak a szekrényben. A panzióban persze több jelmez is elkallódott már, mert többnyire kisgyermekes családok üdülnek ott. A jelmezhez még szakáll is tartozott.

Rabbi jelmez - crazyforcostumes
Rabbi jelmez – crazyforcostumes

3. Előzőhöz szorosan kapcsolódó: Harry Potter varázspálca
A jelmezek kellékei tehát ott vannak a legtöbbször elhagyott tárgyak között. Nem véletlen tehát, hogy Harry Potter varászpálcát is elhagytak már.

Harry Potter pálca
Harry Potter pálca

4. Babaház
Egy angol szállodában egy komplett babaházat hagyott ott a gazdája, és nem is jelentkezett érte. A hotel félév után rászorulóknak adta oda, mivel nem tudták kideríteni kié is volt.

Babaház - elhagyott tárgyak
Babaház – elhagyott tárgyak

5. Porsche játékautó
A játékautók is népszerűek az elhagyott tárgyak között. Ez annak is betudható, hogy sokszor nagyon aprók.

Porsche játékautó -elhagyott tárgyak Flickr
Porsche játékautó – elhagyott tárgyak Flickr

6. Sárga gumikacsa
A plüssmaci mellett ez az, amit legtöbbször elhagynak a családos szülők, derül ki a Travelog hotellánc statisztikájából.

Gumikacsa - elhagyott tárgyak
Gumikacsa – elhagyott tárgyak

7. Rózsaszín zokni

Egy rózsaszín kislány zoknit felejtettek a Balaton egyik családbarát szállodájában, a badacsonyi Hotel Bonvino -ban,  a mélygarázsban felejtettek,- vélhetően-a mellettük parkoló autó tetején. A zoknit még mindig őrzik 🙂

Pink gyerek zokni - elhagyott tárgyak
Pink gyerek zokni – elhagyott tárgyak

8. Superman hős gumimatracot
A nyaralásaim során többször láttam, ahogy egy-egy matracot, úszógumit elvisz a tenger, vagy akár a Balaton vize is. A Supermanes gumimatracért sajnos nem jelentkeztek az  olaszországi Mare Pineta kempingnél, ott hagyták el.

 

Egy klassz nyaraláson a gyerekek milliónyi élménnyel távoznak. Ezt megsokszorozzák az olyan helyek, ahol családbarát, gyerekbarát programokat, szolgáltatásokat találunk. Az ott szerzett élmények kárpótolják a gyerekeket, így nem búslakodnak az elveszített tárgyak miatt, helyette az átélt élményeket mesélik minden ismerősnek. Nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is előnyös családbarát szállást választani.

Nézd meg a csaladiüdülés.hu weboldalát, és az ott található ajánlatokat. Gondolkodj előre, és foglald le már most a nyaralást egy családbarát szállásnál.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!