A 444.hu pörög, újabb ötletes szórakoztató tartalmat gyártanak – KiMitTube

Legutóbb a Yolo Világ valóságshow szerű tartalmat készítették el a 444.hu újságírói és stábtagjai. Az akkor a fiatalok körébe népszerű volt, még ha teljesen nem is láthattunk mindent, és sokszor esetlenek voltak a bevágott részek. A céljukat viszont elérték. Most egy újabb ötletes tartalomgyártásba kezdtek a KiMitTube tehetségkutató nemsokára indul.

Valami újat csinálnak a 444.hu háza táján? Videók eddig is voltak, akár az index.hu-s videókat nézzük, és a 444 is készített egy két videóadást. De a Yolo Világ óta úgy érzem, ez a csapat áll legközelebb ahhoz, hogy helyettesíteni tudja a későbbiekben az RTL Klub és a TV2 valóságshow-it. Volt már több próbálkozás a magyar internetes portálokon, de több 100 ezer embert megmozgató hasonló dolog még nem. És miért is ne lehetne az ilyen műsorokat az internetre hozni.

Sokat tanulmányozták a 444 újságírói a vloggerek munkáját, sőt mostanában az ask.fm-re is odafigyelnek. Így véleményem szerint egy-két ilyen projekt és igenis számolniuk kell a kábelcsatornáknak is az ilyen fajta konkurenciára.

Én azt mondom kísérjük figyelemmel a KiMitTube adásait, videóit.

Egyik beharangozó videójuk:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!