A Big Mac ára különböző országokban (videó)

Egy-egy országban akár ötszörös árkülönbség is lehet a Big Mac árakban. Ahogy a videóban is látszik, minél jobb gazdasága van egy országnak, annál drágább a Big Mac. Érdemes végignézni a videót, bár a legolcsóbb Big Mac árral rendelkező országba jelenleg nem ajánlatos menni. Magyarország nincs bent a videóban, de kerekítve 4 dollár nálunk egy ilyen burger.

Ez is érdekelhet téged:
Ennyit keres 1 perc alatt Kobe Bryant
Ezt látnod kell! Másodpercenként mennyit keresnek a nagy vállalatok
Top 10 ország, ahová legtöbben utaznak a világon

 

Forrás: McDonald’s, BuzzFeed

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!