A bitcoinosokat így se tudják eltántorítani

Amerikában bejelentették, hogy a bitcoin nem deviza, nem fizetőeszköz, egyszerűen egy áru. Így már adót is ki tudnak vetni rá. A bitcoin árfolyamát ez a hír nem döntötte be, alig csökkent, mivel így ők is érezhetik, hogy biztonságosabb bitcoinban tartani a pénzt. Végre van valamilyen szabályozás, mert eddig csak lógott a levegőben. A MtGox csődje óta nem talál magára az árfolyam és 500-600 dollár közötti áron van a legtöbb tőzsdén 1 bitcoin. Az árfolyamban még van energia, és az elkövetkező időszakban jól megfoghatóak lesznek a hullámok, amik 500-650 között lesznek.

bitcoin_apr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!