A búza ára is emelkedhet

Múlt héten a cukorról írtunk egy elemzést, amiben a cukor árfolyamát elemeztük. Most a búzára esett a választásunk. Amerikából aggasztó hírek jönnek. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma illetékese tegnap nyilatkozta, hogy csökkenni fog az idei termés 7,8%-kal a tavalyi évhez képest. Ez nagyrészt a szárazságnak is köszönhető. Az ausztrálok is aggasztónak tartják az amerikai adatokat. Mindenki elég borúlátó erre az évre, tehát további emelkedésre számíthatunk, ha ezekből a nyilatkozatokból vonunk le következtetéseket.

A búza árfolyama egy csökkenő trend végét jelzi. A rossz hírek felfelé nyomhatják az árfolyamot. Az elkövetkező időszakban érdemes figyelni az árfolyamot. A fundamentumok (hírek) nagyon jók (elemzői szemmel).

buza

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!