KezdőlapGazdaság és üzletA fotós napi 1600 képet ad el stock photo portálokon keresztül, most...

A fotós napi 1600 képet ad el stock photo portálokon keresztül, most viszont egy mémmé vált képe után nem kap semmit

-

Antonio Guillem fényképész, és nagyrészt azzal keresi a legtöbb pénzt, hogy stock photo oldalakon keresztül adja el fotóit. A Time cikkéből kiderül, hogy naponta 1600 fotót ad el a fotós. A mémmé vált fotósorozat alapból a hűtlenség témája köré készült. A modellek hívták fel a figyelmét, hogy útnak indult a weben a képe és már mém lett. A felhasználók pedig rájöttek, hogy nemcsak a fent is látható, és a lejjebb is beágyazott kép készült a téma köré, hanem több is (lást Twitter beágyazás).

A fényképészt nem is zavarja, hogy egy képe ennyire népszerű lett, és a kép felhasználásából nem sok pénzt fog látni. Olyan sokszor nem lesz ennyire virális egy kép, így nem fél attól, hogy hirtelen oda ennek a pénzszerzési módjának.


Néhány ilyen mém:

Ehhez kapcsolódó cikkek:

Forrás: Time, Nymag

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek