A fotós napi 1600 képet ad el stock photo portálokon keresztül, most viszont egy mémmé vált képe után nem kap semmit

Antonio Guillem fényképész, és nagyrészt azzal keresi a legtöbb pénzt, hogy stock photo oldalakon keresztül adja el fotóit. A Time cikkéből kiderül, hogy naponta 1600 fotót ad el a fotós. A mémmé vált fotósorozat alapból a hűtlenség témája köré készült. A modellek hívták fel a figyelmét, hogy útnak indult a weben a képe és már mém lett. A felhasználók pedig rájöttek, hogy nemcsak a fent is látható, és a lejjebb is beágyazott kép készült a téma köré, hanem több is (lást Twitter beágyazás).

A fényképészt nem is zavarja, hogy egy képe ennyire népszerű lett, és a kép felhasználásából nem sok pénzt fog látni. Olyan sokszor nem lesz ennyire virális egy kép, így nem fél attól, hogy hirtelen oda ennek a pénzszerzési módjának.


Néhány ilyen mém:

Ehhez kapcsolódó cikkek:

Forrás: Time, Nymag

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!