A GreenlineClean autómosó franchise applikációval támogatja a partnereit

Dátum

Megosztás

És persze az autósokat is! Mi a jól működő franchise hálózatok alapja? Hát a marketingtámogatás. A Minneren már többször bemutatott GreenLine Clean környezettudatos autómosó most indította el azt az applikációját, amivel a fogyasztók könnyedén tudnak foglalni időpontot kedvenc autómosójukhoz. Ami természetesen a franchise partnereknek is jó, a vásárlóknak is kényelmes, és a GreenLine Clean-nek is egy nyerő szituáció. Persze kell idő a megtérüléséhez, egy applikáció fejlesztése a mai fejlesztői díjak mellett nem olcsó. 

Nézzük is! Van Minner kedvezmény, de gondolom téged a franchise is érdekel.

Mi a GreenlineClean?

A magyar alapítású GreenLine Clean már ismert márka az autósok körében, sőt hazai franchise autókozmetikai vállalkozások mellett már a nemzetközi piacon is bizonyított (pl. Hollandia, Ausztria, Németország).

A GreenLine Clean autómosók előnyei röviden:

  • Környezettudatos, fenntartható nanotechnológia használata
  • Mobil autókozmetikai egységeik
  • Folyamatosan növekvő elégedett ügyfelek száma
  • Szolgáltatásaik széles spektruma
  • 99.9% biológiai úton lebomló tisztítószerek
  • Az ár-érték arány
  • Ügyfeleik számára megtakarított idő és enegria
  • MyGreenLine mobil applikáció
  • Franchise rendszerben működtetik az autókozmetikákatNéhány millió forint ráfordítással már elindítható akár egy hónapon belül úgy, hogy ebben a franchise díj is benne van, sőt az eszközök és sok minden más is, ami egy autókozmetika üzemeltetéséhez szükséges. 

Az applikáció – MyGreenline

Először is a Minner kuponkód: greenline50
50% kedvezmény applikáción keresztül történő első foglalás esetén, bármely tisztítási szolgáltatásra. Kattints ide!

Az applikáció: Saját fejlesztésű ’MyGreenLine’ applikációjukkal úttörőnek számítanak a piacon, hiszen az autómosás sosem volt még ilyen időtakarékos és kényelmes! Az alkalmazáson keresztül három kattintással foglalható időpont külső, belső, vagy külső-belső autótisztításra a kiszemelt autókozmetikába. Ahogy felvette a helyzetünket az applikáció már ajánlja is a környező GreenLine Clean autómosókat. Zöld ikonnal az autókozmetikák, kék ikonnal pedig a mobil autókozmetikai egységek vannak jelölve, amelyek ügyfélhez mennek szabadon az igényeknek megfelelően. 

A VI. Kerületben levő mobil autókozmetikai egység az egyik legnépszerűbb közé tartozik, ezt nem más bizonyítja, minthogy 7 nap múlva van csak szabad időpont. Még szerencse, hogy Budapesten már közel 10 mobil egység és 5 autókozmetikai szalonja található meg Magyarország legnagyobb környezettudatos autómosó hálózatának! 

Kattints ide és próbáld ki!

GreenlineClean Minner franchise ajánlat

December 31-ig meghosszabbítva! Kattints ide és jelentkezz!

Kattints ide és jelentkezz!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!