A legdrágább városok ranglistáján 189. Budapest

Az Expatistan csapata megvizsgálta melyik nagyvárosban milyen drága az élet. A legdrágább város Zürich, de befért az első 10-be London, New York, Hong Kong, Singapore. Külön pontrendszerben vizsgálták a megélhetést, ebbe bele tartozott többek között a férif hajvágás, a lakás bérleti díj, tömegközlekedés ára.

Budapest a 189. helyen szerepel, és pontosan egy hellyel követ minket 190. helyen a Prága.
Az alábbi képen minél pirosabb a pötty annál drágább ott az élet. Például London átlagban 63%-kal drágább, mint Budapest.

dragavarosok

 

Ide kattintva elérhető az egész lista.

Forrás: Expatistan

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!