A legjobb munkák a fiatalok szerint

A Glassdoor közösségi állásportál készítette egy tanulmányt. 20 és 29 év közötti fiatalokat kérdezett meg arról, hogy mennyire elégedettek az állásukkal. 1-5 skálán kellett válaszolniuk, ahol az 1 az elégedetlen 5 az elégedett. A BussinessInsider csinált belőle egy szép kis grafikát. Itt a top 10-et látjuk, és persze átlagolva a válaszokat.

legjobb allasok fiatalok

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!