A legjobban teljesítő 40 gazdaság a világon

A Word Bank és az Oppenheimer elemző csapata összeállította a 40 legjobb gazdaságot. Nem meglepő, hogy GDP adatok alapján az Amerikai Egyesült Államok van az első helyen. Ezután Kína láthatóan még nagyon lemaradva, és 3. helyen Japán. Japán azért is érdekes, mert az utóbbi időben küzdött a deflációval, és alig várták, hogy egy kis infláció életet leheljen a gazdaságba. Magyarországot ne is keressük, de örüljünk, hogy Ausztria ott van 26. helyen.

top40gazdasag_juliForrás: Oppenheimer

Még több statisztika:
Ez a 15 amerika cég birtokolja a legtöbb offshore nyereséget
Nézd meg mennyi lenne a fizetésed amerikában

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!