A nagy Danny Blue leleplezés. Honnan találja ki a korod a videóreklámjában?

Nem is olyan nagy leleplezés, amint látni is fogod. 🙂 Több felhasználó előtt is megjelent a Facebookon olyan reklám, amiben Danny Blue kitalálja a korodat. A kommentek között olvasva a legtöbben megdöbbentek, kevés volt az, aki tényleg tudta hogyan is sikerült neki. Nos olyan trükköt használt, amit bárki tud, aki Facebookon reklámoz, csak neki előnye, hogy mentalista, és ezt ki tudja domborítani a reklámban.

Szóval csinált több videót korok szerint, és adott videót csak adott korban lévőknek hirdette meg. Pl. nekem olyan videó jelent meg reklámként, amiben Danny Blue kitalálta, hogy 27 éves vagyok. (Reklámnál beállította, hogy ez a videóreklám csak 27 éves korúaknak jelenjen meg.) Ez például az én Facebook falalmon jelent meg:

BejegyzésVideó Danny Blue által

Mit lehet ebből még kihozni?
Például 30 felettiekre reklámoznám úgy a Minnert, hogy:
Elmúltál 30 éves? Akkor ideje elkezdened olvasni a Minner.hu-t is.

Vagy én is csináltam majdnem ehhez hasonlót:
Vállalkozóknak hirdettem be ezt a promó anyagomat úgy, hogy csak hajnalban jelent meg előttük a reklám, ilyen szöveggel:
Ébren vagy még?
Így szólítsd meg hajnalban az embereket! Sok pénzt hoz a vállalkozásodnak!

Ezt a kampányom múlt héten csináltam. Így olyan vállalkozókhoz juttattam el, akik hajnalban dolgoznak, könnyebb volt őket megszólítanom, meg is lepődtek, és jöttek az érdeklődők.

Persze Danny Blue-nak jobban sikerül, mert ő azt reklámozza, hogy mentalista. Jól megcsinálta, igazán kreatív.

Nyomj egy lájkot, ha tetszett ez a tartalom! Kövesd a Minnert Facebookon!

Fotó: Danny Blue/Facebook

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!