A svájci frankon sokat buktak az emberek, ez is alátámasztja a balek stratégia eredényességét

Múlt héten a svájci jegybank borzolta fel a piacot, eltörölte az 1,2-es szint védelmét az EURCHF devizapárnál. Ezzel sok-sok tradernek, befektetők veszteséget okozott, mert sokan vételi oldalon álltak, a hirtelen jött információt a piac nem tudta lereagálni jól, így sokan többet is buktak, mint a tőkéjük (Ide kattintva elolvashatod, hogy volt akinek délelőtt még 1 millió forintja volt a számláján, déluán már -2 millió).

A balek stratégiát már említettük, a lényege: kihasználjuk, hogy a legtöbb befektető rossz irányba kereskedik, és veszít a tőzsdén. Lényegében ellenkezőjét tesszük meg, mint a többség. Ehhez egy stratégiát is leírtunk (Mert nem ilyen egyszerű).

A teóriánkat már több példával is bizonyítottuk. De nézzünk csak rá erre az ábrára. Látszik, hogy a bejelentés előtt a többség árfolyam emelkedésre spekulált az EURCHF devizapárra. (nagy kék rész, 90%-uk emelkedésből szeretett volna profitálni). És merre ment az árfolyam? Hát nem az ő irányukba, hanem csökkent. Ez jól mutatja, hogy híreknél is használható a “balek stratégia”.

EURCHF - Long short arány - Oanda.com
EURCHF – Long short arány – Oanda.com

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

+1 lépés:
Olvasd el a minneren lévő friss példákat, hogy teljesen jól használd a stratégiát:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

 

Forrás: oanda.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!