Álláslehetőség – Poker kártyadealer/osztó + oktatás, tanfolyam

Play Chips Poker Chips Poker Cards Card Game

Éppen állást keresel? Vagy van szabadidőd? Tanulsz? Rugalmas munkára vágysz? Ezt adja neked a Lurdy Póker Center. Az ajánlatuk az, hogy végezd el az oktatásukat, és utána álláslehetőséget kínálnak neked. Az oktatás díját is a Lurdy Póker Center állja. Már utána rövid időn belül kezdesz is. A rugalmas munkaidő miatt vonzó lehet bárkinek az ajánlatuk. Miért lehet jó neked is?  Ezeket érdemes még tudnod:

  • Ha épp nincs munkád, akkor mindenképpen jelentkezz!
  • A tanfolyam díját a Lurdy Póker Center állja
  • Vonzó ajánlat a rugalmas munkaidő miatt.
  • Olyan diplomát kapsz sikeres vizsga esetén, amivel külföldön is el tudsz helyezkedni, a munka miatt pedig gyakorlott leszel.
  • Ezzel akár később külföldön is munkát tudsz vállalni. Először itt begyakorlod.

Ne félj, ha úgy gondolod nem tudsz számolni fejben…. Hidd el, hamar belejössz, és hamarosan csak ránézel a zsetonokra és tudni fogod azonnal, mennyi az annyi.

Jelentkezz most az alábbi képen szereplő információk alapján!

pokerdealer08

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!