Álláslehetőség – Poker kártyadealer/osztó + oktatás, tanfolyam

Dátum

Megosztás

Éppen állást keresel? Vagy van szabadidőd? Tanulsz? Rugalmas munkára vágysz? Ezt adja neked a Lurdy Póker Center. Az ajánlatuk az, hogy végezd el az oktatásukat, és utána álláslehetőséget kínálnak neked. Az oktatás díját is a Lurdy Póker Center állja. Már utána rövid időn belül kezdesz is. A rugalmas munkaidő miatt vonzó lehet bárkinek az ajánlatuk. Miért lehet jó neked is?  Ezeket érdemes még tudnod:

  • Ha épp nincs munkád, akkor mindenképpen jelentkezz!
  • A tanfolyam díját a Lurdy Póker Center állja
  • Vonzó ajánlat a rugalmas munkaidő miatt.
  • Olyan diplomát kapsz sikeres vizsga esetén, amivel külföldön is el tudsz helyezkedni, a munka miatt pedig gyakorlott leszel.
  • Ezzel akár később külföldön is munkát tudsz vállalni. Először itt begyakorlod.

Ne félj, ha úgy gondolod nem tudsz számolni fejben…. Hidd el, hamar belejössz, és hamarosan csak ránézel a zsetonokra és tudni fogod azonnal, mennyi az annyi.

Jelentkezz most az alábbi képen szereplő információk alapján!

Már nem aktuális. A képet levettük.

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!