Applikáció ötletek lakásfelújításhoz, barkácsoláshoz

Egyszer ismerősömmel egy nagyobb tükröt fúrtunk fel a lakásba, és közben kérdi tőlem: Vízmértéked van? Mondtam neki, persze. És akkor azt látja, hogy éppen a mobilomhoz nyúlok, láttam nem érti, miért nem hozom már az “eszközt”.  Szerintem a sorokat olvasva tudod is, hogy bizony egy mobilapplikációba léptem be éppen, ami igazából csak a vízmértéket tudja.  Ehhez hasonló mobilapplikáció ötleteket gyűjtöttem össze.

Applikáció ötletek lakásfelújításhoz, barkácsoláshoz

Vízmérték applikáció
Az alábbi képen is láthatod, hogy rengeteg ilyen appot készítettek már a fejlesztők. A legtöbbnél még hang is jelzi, ha éppen vízszintbe került a mérő. 2-5 megabyte a mérete, így érdemes feltelepíteni, soha nem tudhatod, mikor kell. Én a képen látható bal felső sarokban lévő Vízmérték nevű applikációt használom. 
Képernyőfelvétel (211)

Applikáció, ami a pénzt számolja
Érdemes nyomon követni kiadásainkat, hogy így azonnal képbe kerüljünk milyen kiadásra (például lakásfelújítás) van lehetőségünk. Természetesen a legtöbb ember tudja éppen aktuálisan mennyije van, de mégis érdemes vezetni a kiadásainkat, bevételeinket, vagy például hiteleinket. Sőt még emlékeztethetnek is az egyes befizetésre az applikációk, mint például a biztosítási díj befizetése, lakástakarékpénztár, hiteltörlesztés.
Ilyen applikáció a Money Lover (magyarul is elérhető.)
Fejből is tudod az adatokat? Azért mindig jó, ha az ember előtt vizuálisan is megjelenik. Tudtad, hogy többször is érdemes átnézettetni a szerződéseidet? pl. Biztosítás, lakástakarékpénztár, hitel. Lehetséges, hogy jobb konstrukciót találsz és máris lesz miből felújítani. Hitel témában pedig érdemes felvenned a kapcsolat a Duna House-szal, mert a legnagyobb független hitelközvetítők, akik minden jelentős pénzintézet termékét kínálják neked. Kérd visszahívásukat!>>> Kattints ide <<<

Lakás dizájn applikáció
– Home Design 3D
Az egyik legjobb 3D tervező applikáció, és még ingyenes is. Könnyű használni és nagyon látványos terveket tudunk készíteni pár kattintás után.

 Houzz Interior Design Ideas és a Pinterest
Mindkettő applikációt arra tudod használni, hogy inspirációt meríts lakberendezőktől, a többi felhasználótól. Le tudod menteni a többi felhasználó ötleteit. A Pinterestet kiemelten is ajánlom, hogy használd, mert egy helyre le tudod menteni például azokat a weboldalakat, vagy ötleteket, amik a későbbiekben segítségedre lehetnek.

Mi a színkódja a …..- ColorSnap® Visualizer
Tudni szeretnéd, hogy adott tárgynak, dolognak milyen a színkódja? Ez az applikáció ebben segít neked. Akár már egy fényképből is tud színt meghatározni. Jó lehet akkor, ha például a természetből szeretnéd valaminek megtudni a kódját.

sw-img-csv-ipad-hdr

Csináld magad ötletek – DIY
Több applikáció is található az appstore-okban, amikben “csináld magad” lakásdekor, bútor ötleteket és  kivitelezési tippeket kaphatsz. Csak írd be az appstore-od keresőjébe, hogy DIY Home, és máris találsz több applikációt is.
Továbbá a WikiHow nevű applikáció is segítségedre lehet.

Ha már a lakásfelújításnál, lakás témánál tartunk. Tudtad, hogy a Duna House-nál egy kézben tarthatod a lakásügyeid intézését? Segítenek lakástakarékpénztárban, hitelben, biztosításban.

Kérj visszahívást az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

A cikk megjelenését a Duna House támogatja.

Kép: Vimeo

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!