szombat, január 16, 2021

Attól, hogy Angliában dolgozol, még nem vagy gazdag, ezt tudjuk. Ez téged is érdekelhet!

Már több social média posztban is láttam olyan posztot, kiírást, amit a fenti címben is olvashatsz. Sőt még mémet is láttam hasonlót. Azzal azért egyetértünk, hogy aki kint dolgozik, jobb életszínvonalon tud élni, mintha Magyarországon dolgozna. Ha már ott vagy az Egyesült Királyságban, az európai pénzpiac központjában, akkor érdemes lehet foglalkoznod a pénzeddel is. Jöjjenek a lehetőségeid, ami elindíthat benned egy kis gondolatmenetet.

  1. Olvasd minden héten a www.minner.hu oldalt, mert a könnyen emészthető és érthető tőzsde tartalmak mellett vállalkozás ötleteket, startup ötleteket, és vállalkozás témában olvashatsz tartalmakat.
  2. Nem azt mondom, hogy kockáztass, és tedd fel minden pénzed, csak azt, hogy tanuld meg a tőzsdét, ismerkedj vele, hogy később, amikor már több pénzed is összegyűlik, jobban tudd forgatni. Részvény, kötvény, deviza, állampapír…
    Már több online oktató anyag is fent van weben, amit akár ingyen is el tudsz érni.
    Spórolj időt! Az ingyenesnek megvannak a hátrányai, és több időbe is telik, míg rájössz a dolgokra. A Minner Akadémia tőzsde oktatása ebben segít. Azonnal használható tudást kapsz, ami profitot fog neked hozni! Kattints ide, vagy az alábbi képre, és vedd meg a videó oktatást! Bárhol, bármikor tudsz tanulni, és akár többször is visszanézheted!
    Tőzsde oktatás

 

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek