Attól, hogy Angliában dolgozol, még nem vagy gazdag, ezt tudjuk. Ez téged is érdekelhet!

Már több social média posztban is láttam olyan posztot, kiírást, amit a fenti címben is olvashatsz. Sőt még mémet is láttam hasonlót. Azzal azért egyetértünk, hogy aki kint dolgozik, jobb életszínvonalon tud élni, mintha Magyarországon dolgozna. Ha már ott vagy az Egyesült Királyságban, az európai pénzpiac központjában, akkor érdemes lehet foglalkoznod a pénzeddel is. Jöjjenek a lehetőségeid, ami elindíthat benned egy kis gondolatmenetet.

  1. Olvasd minden héten a www.minner.hu oldalt, mert a könnyen emészthető és érthető tőzsde tartalmak mellett vállalkozás ötleteket, startup ötleteket, és vállalkozás témában olvashatsz tartalmakat.
  2. Nem azt mondom, hogy kockáztass, és tedd fel minden pénzed, csak azt, hogy tanuld meg a tőzsdét, ismerkedj vele, hogy később, amikor már több pénzed is összegyűlik, jobban tudd forgatni. Részvény, kötvény, deviza, állampapír…
    Már több online oktató anyag is fent van weben, amit akár ingyen is el tudsz érni.
    Spórolj időt! Az ingyenesnek megvannak a hátrányai, és több időbe is telik, míg rájössz a dolgokra. A Minner Akadémia tőzsde oktatása ebben segít. Azonnal használható tudást kapsz, ami profitot fog neked hozni! Kattints ide, vagy az alábbi képre, és vedd meg a videó oktatást! Bárhol, bármikor tudsz tanulni, és akár többször is visszanézheted!
    Tőzsde oktatás

 

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!