KezdőlapGazdaság és üzletAz arany ára szépen csendben esik

Az arany ára szépen csendben esik

-

Az arany árfolyama újra az 1200 dolláros szint környékén jár (unciánként). Nyár közepe óta indult el a csökkenés, és még jelenleg is tart. Ez annak is köszönhető, hogy a többi piacon emelkedés volt, a tőke a részvénypiacra és a befektetési alapokba vándorolt. Itt az ősz, ilyenkor emelkedni szokott, mert Indiában ilyenkor rengeteg esküvőt tartanak, és az fel szokta emelni az arany árát.

Az utóbbi időben 1200 és 1300 dollár között ingadozik az árfolyam.  Nem igen találja az árfolyam a nagyobb trendet.
Akkor merre érdemes spekulálni? Mindenképpen a rá szánt tőke egy részével (például 20%-ával) érdemes neki kezdeni, a mostan árszint, már jó lehet vételre. Az 1250-es szint felett már emelkedő trendbe fordulhat át az árfolyam.
arany_szeptember

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek