Az arany ára szépen csendben esik

Az arany árfolyama újra az 1200 dolláros szint környékén jár (unciánként). Nyár közepe óta indult el a csökkenés, és még jelenleg is tart. Ez annak is köszönhető, hogy a többi piacon emelkedés volt, a tőke a részvénypiacra és a befektetési alapokba vándorolt. Itt az ősz, ilyenkor emelkedni szokott, mert Indiában ilyenkor rengeteg esküvőt tartanak, és az fel szokta emelni az arany árát.

Az utóbbi időben 1200 és 1300 dollár között ingadozik az árfolyam.  Nem igen találja az árfolyam a nagyobb trendet.
Akkor merre érdemes spekulálni? Mindenképpen a rá szánt tőke egy részével (például 20%-ával) érdemes neki kezdeni, a mostan árszint, már jó lehet vételre. Az 1250-es szint felett már emelkedő trendbe fordulhat át az árfolyam.
arany_szeptember

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!