KezdőlapGazdaság és üzletAz arany nem moccan, de ki lehet ezt is használni

Az arany nem moccan, de ki lehet ezt is használni

-

Az arany árfolyama nem tud kiemelkedően emelkedni. Jelenleg 1290 dolláron áll. A részvénypiacokra ömlik még mindig a tőke, egy-egy részvénynél emiatt nagy szárnyalásokat is láthatunk.
1180-as szintet lőtték be most az elemzők egy fontos támasznak. Március közepétől fogva a nagybefektetők kezdték leépíteni arany pozícióikat. Jelenleg nem is látszik ennek ellenkezője, tehát vételi jelzések nincsenek a piacon.
Az orosz-ukrán konfliktus se tudja kimozdítani az árfolyamot, nem tud kialakulni egy erős emelkedő trend.
1430 dollár felett várhatunk nagyobb emelkedést, addig inkább az oldalazásból lehet profitálni.

Nagyon sokan kereskednek úgy, hogy 1200 környékén megveszik, és 30-70 dollár emelkedés után lezárják a pozíciójukat. Az elmúlt időszakban sokat lehetett ezzel keresni. és utána újra megvárni míg vissza esik.
Ezt bármelyik brókercégnél meg tudjuk tenni, 50-100 ezer Ft-tal is már. Rövid időn belül akár 20-50 ezer Ft-ot is nyerhetünk az előbb említett nagyságú befektetéssel.

El akarod kezdeni a kereskedést az arannyal?
Írj a kereskedes@minner.hu email címre, és mi segítünk.

 

gold_april
Finviz.com

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek