Az átlagos munkáshoz képest túlfizetettek a vezérigazgatók

Minden országban bevett szokás, hogy a vállalati vezetők bére magasabb az ottani átlagos munkásénál, de mostanra olyan túlzó túlfizetések találni, hogy az már szúrja sok ember szemét. Az Amerikai Egyesült Államokban 351 szer többet keresnek a vezérigazgatók az átlagos dolgozónál. A többi országban alacsonyabb, de még így is messze van az érték az ideálistól. A kutatást a Harvard Business School készítette.

ceo fizetes

 

Forrás: venturebeat

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!