Kezdőlap Gazdaság és üzlet Szponzorált tartalom Az egész család hasznát veszi egy 3D alkotó tollnak

Az egész család hasznát veszi egy 3D alkotó tollnak

-

A 3D alkotó eszközök egyik speciális fajtája a 3D toll. A toll használatával mi magunk végezzük azt a mozgást, amivel létrejön a 3D-s alkotásunk.  Bátran merem állítani, hogy az egész család hasznát veszi a 3D tollnak.

Olyan anyagokat lehet használni hozzá, mint a többi szálhúzásos (FDM) 3D nyomtatóba, így akár speciális fahatású, fémhatású anyagtól elkezdve mindennel lehet kísérletezni. Használhatunk fluoreszkáló anyagot is, aminek a gyerekek biztosan örülnek. Ahogy említettük már a gyerekek is szeretnek vele rajzolni (ezt tapasztaltuk a kiállításokon, kattints ide, és láthatod a képeket), és az ő képzelő erejük nagyobb is, így bátrabban használják kreatívabbnál kreatívabb alkotások elkészítéséhez.

Össze is szedtünk pár felhasználási területet, és hogy kinek ajánljuk (a szöveg alatt, pedig néhány kész alkotást tettünk be) :

  • ideális és vagány karácsonyi ajándék azoknak akik kreatívak, szeretnek kézműveskedni, érdekli őket a 3D nyomtatás
  • kortól függetlenül (de a forró vége miatt 6 éves kor alatt felnőtt felügyeletével javasoljuk használatát)
  • sokoldalú, az egész család használhatja
  • akár a készen kapható karácsonyi gömböt is dekorálhatunk vele (pl. anyu dekorálja a díszeket, szerelmespár együtt rajzol rájuk, ablakdekoráció)
  • gyerekek rajzolhatnak maguknak pl. sötétben világító csillagot a plafonra
  • a férfiak is hasznát veszik a ház körül kisebb javításoknál, sőt a házban is sokan használják
  • egyhangú műanyag háztartási eszközök feldobására
  • házi dísztárgyak készítéséhez
  • akár 3D nyomtatott tárgyat is lehet vele dekorálni (pl. aláírni a nyomtatott művünket).

asztalvirág

virag2gömbfacsomagdino

 

A toll már bruttó 35 000 Ft-tól elérhető, megvásárolható. Ehhez szükséges még anyag is, ami 8-10 ezer Ft kilónként (ez sok-sok tárgyra elég, ha belegondolunk, hogy pár gramm egy ilyen alkotás).

Gyere be hozzánk az üzletbe, és meg is vásárolhatod a tollat, és a már kész alkotásokat.
DigiShaper – Budapest, 1034 Lajos utca 42

digishaper_logo

emblémázott toll

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek