Az új mindig jobb. A férfiak szeretik az újabb…

A férfiak szeretik az újabb, még ismeretlen nőt, ez ösztönös is. Szeretjük az új dolgokat, mely érdekesebb, a régit meg van, hogy unalmasnak tartjuk. Na ezért nézz bele legújabb online gazdasági portálba a minner.hu-ba. Az új mindig jobb! Itt belinkelünk pár bulvárosabbra sikerült cikket is, hogy meghozzuk a kedved. Nézd meg! De a főlapra is nézz vissza többször.

– Lopott idő
– Így tudta kifizetni a 72 millió Ft-os számlát a night klubban
– Grumpycat őrület az MTV Movie Awardson. Ez kihat még a tőzsdére is
– Kilövés előtt a pornó részvény
– Legyél drogbáró legálisan

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!