Az USA szerint ezeket az országokat kerüld, ha utazni szeretnél

Az amerikai külügyminisztérium folyamatosan frissíti azt a figyelmeztetését, hogy hová nem ajánlott utaznia az amerikaiaknak. Egy szép ábrán szemléltetik is melyik országnak milyen a veszélyességi besorolása. Minél sötétebb a szín, annál veszélyesebb. Ez egy támpont lehet  a többi ország lakóinak is.

Persze ezek a helyek nem a leglátogatottabb turista helyek, sőt a hírekből is hallani ezekről az országokról. Nem gondolom, hogy sokan szeretnének oda utazni (itt most a sötétebb színnel jelöltekre gondolok).
Oroszországot is persze figyelmeztetésre tette, de még mindig sokan utaznak oda a világból, a top 10-es listán a 9. helyen van, évente 28,4 millió turistával.

 

usautazas

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!