Az USA szerint ezeket az országokat kerüld, ha utazni szeretnél

Az amerikai külügyminisztérium folyamatosan frissíti azt a figyelmeztetését, hogy hová nem ajánlott utaznia az amerikaiaknak. Egy szép ábrán szemléltetik is melyik országnak milyen a veszélyességi besorolása. Minél sötétebb a szín, annál veszélyesebb. Ez egy támpont lehet  a többi ország lakóinak is.

Persze ezek a helyek nem a leglátogatottabb turista helyek, sőt a hírekből is hallani ezekről az országokról. Nem gondolom, hogy sokan szeretnének oda utazni (itt most a sötétebb színnel jelöltekre gondolok).
Oroszországot is persze figyelmeztetésre tette, de még mindig sokan utaznak oda a világból, a top 10-es listán a 9. helyen van, évente 28,4 millió turistával.

 

usautazas

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!