Balek stratégia – példa 1.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is az első:

Jöjjön is az első példa, 2014. augusztus 4-én délelőtt az EURUSD árfolyama felfelé indult, és a többség árfolyam esésre játszik. A stratégia lényege, hogy megvárjuk míg az ő irányukba megy picit az árfolyam, és aztán ellentétes irányba kereskedünk. Ebben a példában tehát az árfolyam esés után emelkedésre fogunk spekulálni. Első képen tehát csak azt látszik, hogy még várnunk kell egy csökkenésre.

aug4_eurusd_long_optionfair_1

 

A második képen pedig már látszik is, megvolt a csökkenés és máris a vételre spekulálhattunk. Ezzel 5500 forintunkból máris 10010 Ft-ot csináltunk, ami 4510 Ft profit félóra alatt.

aug4_eurusd_long_optionfair_2

Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!