Balek stratégia – példa 1.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is az első:

Jöjjön is az első példa, 2014. augusztus 4-én délelőtt az EURUSD árfolyama felfelé indult, és a többség árfolyam esésre játszik. A stratégia lényege, hogy megvárjuk míg az ő irányukba megy picit az árfolyam, és aztán ellentétes irányba kereskedünk. Ebben a példában tehát az árfolyam esés után emelkedésre fogunk spekulálni. Első képen tehát csak azt látszik, hogy még várnunk kell egy csökkenésre.

aug4_eurusd_long_optionfair_1

 

A második képen pedig már látszik is, megvolt a csökkenés és máris a vételre spekulálhattunk. Ezzel 5500 forintunkból máris 10010 Ft-ot csináltunk, ami 4510 Ft profit félóra alatt.

aug4_eurusd_long_optionfair_2

Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!