Balek stratégia – példa 2.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is az második példa.

Itt már az első képen látszik, hogy teljesítette az árfolyam, hogy a többség irányába mozdult az árfolyam. Ezt vártuk, azaz, hogy az ő irányukba mozduljon el az árfolyam, mivel ellentétesen fogunk játszani. Ebben az esetben mi nem a többség véleményét vesszük figyelembe, hanem azokét akik esésre játszanak. A balek stratégia lényege (nézd meg a leírását itt) Tehát már azonnal megtudjuk lépni, hogy a piros LE gombra kattintunk 7:30-as lejárattal.

eurusd_aug5_short_1

 

 

A második képnél pedig látjuk az eredményt, az árfolyam tényleg csökkent, és bezsebeltük a 4015 Ft-ot. És még nagyon is reggel volt.

eurusd_aug5_short_2

 

Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!