Balek stratégia – példa 2.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is az második példa.

Itt már az első képen látszik, hogy teljesítette az árfolyam, hogy a többség irányába mozdult az árfolyam. Ezt vártuk, azaz, hogy az ő irányukba mozduljon el az árfolyam, mivel ellentétesen fogunk játszani. Ebben az esetben mi nem a többség véleményét vesszük figyelembe, hanem azokét akik esésre játszanak. A balek stratégia lényege (nézd meg a leírását itt) Tehát már azonnal megtudjuk lépni, hogy a piros LE gombra kattintunk 7:30-as lejárattal.

eurusd_aug5_short_1

 

 

A második képnél pedig látjuk az eredményt, az árfolyam tényleg csökkent, és bezsebeltük a 4015 Ft-ot. És még nagyon is reggel volt.

eurusd_aug5_short_2

 

Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!