Balek stratégia – példa 3.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is a legszemléletesebb harmadik példa.

A képen tehát teljesül az 5 lépésből már az, hogy a többség irányába mozdult az árfolyam. De mint tudjuk ők többször hibáznak, ezért ellentétesen spekulálunk, azaz esésre. (nagy piros LE gomb)

eurusd_aug7_short1 

A második képen már láthatjuk is, hogy 8:15-re már nyertünk is, mivel az árfolyam esett a kiinduláshoz képest, eléggé látványosat. Ezzel 4510 Ft-ot nyertünk kb 23 perc alatt, persze ennél többet is nyerhetünk, ha nem alap pozíciót teszünk be.

eurusd_aug7_short2
Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!