Balek stratégia – példa 3.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is a legszemléletesebb harmadik példa.

A képen tehát teljesül az 5 lépésből már az, hogy a többség irányába mozdult az árfolyam. De mint tudjuk ők többször hibáznak, ezért ellentétesen spekulálunk, azaz esésre. (nagy piros LE gomb)

eurusd_aug7_short1 

A második képen már láthatjuk is, hogy 8:15-re már nyertünk is, mivel az árfolyam esett a kiinduláshoz képest, eléggé látványosat. Ezzel 4510 Ft-ot nyertünk kb 23 perc alatt, persze ennél többet is nyerhetünk, ha nem alap pozíciót teszünk be.

eurusd_aug7_short2
Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!