KezdőlapGazdaság és üzletBalek stratégia - példa 4.

Balek stratégia – példa 4.

-

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is a negyedik példa.

Az USDJPY devizapárt néztük most ki, itt volt 60% felett az emelkedésre spekulálok aránya. Ebben az esetben 66%-volt, tehát már jó belépő, és az ő irányukba el is mozdult az árfolyam, tehát felfelé ment minimum 10 percen át. Most itt tehát a piros LE gombra kattintunk, mivel a többség rosszul látja az irányt, téved (veszít), tehát a jó oldalon akarunk állni. 10:00-ás lejáratra (kb 15 perc mozgást hagyunk tehát) felteszünk 6000 Ft-ot.

usdjpy_dec_elso

 

A második képen már látszik is, hogy teljesült az elvárásunk. Az árfolyam a 117,294 alatt tartózkodott 10:00-kor. Ezzel 4500 Ft profitot zsebeltünk be csak ezzel az egy kereskedéssel 15 perc alatt.

usdjpy_dec_masodik

 

Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek