Balek stratégia – példa 4.

Az 5 egyszerű lépéssel sokat kereshetsz a balekokon című cikkhez készítünk pár gyakorlati példát is, hogy személtetve bemutathassuk a stratégiát. Jöjjön is a negyedik példa.

Az USDJPY devizapárt néztük most ki, itt volt 60% felett az emelkedésre spekulálok aránya. Ebben az esetben 66%-volt, tehát már jó belépő, és az ő irányukba el is mozdult az árfolyam, tehát felfelé ment minimum 10 percen át. Most itt tehát a piros LE gombra kattintunk, mivel a többség rosszul látja az irányt, téved (veszít), tehát a jó oldalon akarunk állni. 10:00-ás lejáratra (kb 15 perc mozgást hagyunk tehát) felteszünk 6000 Ft-ot.

usdjpy_dec_elso

 

A második képen már látszik is, hogy teljesült az elvárásunk. Az árfolyam a 117,294 alatt tartózkodott 10:00-kor. Ezzel 4500 Ft profitot zsebeltünk be csak ezzel az egy kereskedéssel 15 perc alatt.

usdjpy_dec_masodik

 

Nézd meg az összes példánkat:
Balek stratégia – példa 1
Balek stratégia – példa 2
Balek stratégia – példa 3
Balek stratégia – példa 4

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!