Befeszült az arany

Április közepe óta az arany árfolyama nem tud kilépni a 1270 és az 1320 dollár között árfolyamsávból. A jelentés szezonkor (amerikai) nem is szokott volatilitást produkálni, mivel a legtöbb befektető a részvényeket figyeli. Mostanában az orosz-ukrán konfliktus mozgatta néha-néha az árfolyamot. Most már egyre kevesebb aggasztó hír jön onnan, a piac már beárazta (volt elég ideje rá).

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Most jött el az az idő, amikor érdemes lehet kitörésre játszani az arany árfolyamára, és 50-70 dollárnyi emelkedést vagy csökkenést lehet megfogni, attól függően, melyik irányba tör ki az árfolyam.

arany_majus_vege

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!