Befeszült az arany

-

Április közepe óta az arany árfolyama nem tud kilépni a 1270 és az 1320 dollár között árfolyamsávból. A jelentés szezonkor (amerikai) nem is szokott volatilitást produkálni, mivel a legtöbb befektető a részvényeket figyeli. Mostanában az orosz-ukrán konfliktus mozgatta néha-néha az árfolyamot. Most már egyre kevesebb aggasztó hír jön onnan, a piac már beárazta (volt elég ideje rá).

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Most jött el az az idő, amikor érdemes lehet kitörésre játszani az arany árfolyamára, és 50-70 dollárnyi emelkedést vagy csökkenést lehet megfogni, attól függően, melyik irányba tör ki az árfolyam.

arany_majus_vege

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek