Cikk ötletem, kérésem lenne. Vagy egyéb ötlet, segítség kell

A Minner Előny tagoknak lehetőségük van olyan téma javaslatot adni, amit mi a Minnernél priorizálásban előrébb veszünk. Kapcsolatrendszerünket is kihasználjuk, hogy megoldást találjunk arra, amit beküldtél. Itt a továbblépés, hogy vagy cikk készül belőle, vagy direktben segítünk a témában a tagunknak.

Ha tag vagy, akkor kérdéseid, kéréseid az alábbi űrlap kitöltésével tudod elküldeni hozzánk és mi reagálni is fogunk rá rövid időn belül (1-3 munkanap).

Az űrlapot csak bejelentkezett Minner Előny tagok, felhasználók látják. Nem vagy tag? Te is szeretnéd, hogy a konkrét problémádat feldolgozzuk, kutassunk, kérnél cikket? Csatlakozz itt!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek