60 000-es terméket, szolgáltatást veszteséggel eladni? Ehhez már tehetség kell! Sikerült! – Esettanulmány

Volt már olyan érzésed, hogy jön a bevétel, de valahogy csak nem akar kijönni a hó végén a profit a cégedben? Az árazás, erőforrás számítás új dimenzió nyíltak meg számomra néhány évvel ezelőtt, amikor ledöbbentem, hogy mennyire veszteséges szolgáltatást vezettünk be. na Bár megfordítottuk pozitívba, de a végén az jött ki, hogy olyan területről veszünk el erőforrást, ami ennek többszörözést tudja hozni. Mi ez a téma? Főként árazás és erőforrás optimalizáláshoz kapcsolódik.

A cikk formátum mellett most 46 perces videót is kapnak előfizetőink a témában, ahol is egy pénzügyi / kontrolling szakértővel beszéljük át ezt az esetet.. Természetesen a szöveget elég elolvasnod, hogy új információkat szerezz, sőt már holnap használd a cégedben. A videó csak mélyíti a tudást.

A tartalomnak a célja, hogy beleláss egy esettanulmányon keresztül egy rosszul árazott termék mögötti számolásba, továbbá ezek alapján abba a termékfejlesztésbe, ami pozitívba húzta a számokat.

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Kapcsolódó cikkek:

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek